Vlog1345 15 haftalık olduk ufaktan başlamak istiyorum doğum şubatta ama maalesef gün geçtikçe herşeye daha çok zam geliyor. Siz kaçıncı haftada başladınız anneler
Betul-97 Vlog1345 15 haftalıkken ilk bebek arabasını almıştım zam geliyor diye eşyaları cinsiyet belli olduktan sonra aldım ama ufak tefek şeyleri, park yatağını alabilirsiniz. Deterjan, küveti, filesi bunları alabilirsiniz
Mervealya1992 Vlog1345 ben 13 haftalıqım 7. Haftamda elektrıklı ana kuxagını aldım 2 kıyafet aldm 2 kıyafette annem almış sımdı cınsıyeti ogrendm hemen başlıcam 😂 kızımda hıc beklememiştm bunda yne bekledım
Meltemm21 Vlog1345 cinsiyeti öğrendikten sonra yavaş yavaş başladık şuan 29+5 haftalık hamileyim çok şükür herşeyimiz hazır şimdi başlasaydım büyük ihtimalle hiç bir şey istediğim gibi olmazdı çünkü gerçekten o kadar halsizim ki yerimden kalkamıyorum
Glnrskr Vlog1345 Detaylı ultrasondan sonra 22. Haftada başlamıştım eşya almaya. Sadece beyaz zıbın 3 tane almıştım ilk heyecanla. Zaten çoğu kıyafet çevremden geldi almayacağım 😃