Ozelmelekannesi36 Allah’ım ben senden bir gül istedim sen bana bütün bahçeyi nasip ettin hamdolsun🤲… Yazıyor
Deletedmom_116 Pamuk Her gulen mutlu değildir her aglayanin mutsuz olmadığı gibi yaziyorr yada tam tersi 🥹😂😂
B_simla Kimse kimseyi sevmiyor ama herkes birbiri ile samimi 😏. Yazıyor evlendiğimde yazmıştım 😂 malum eşim tarafına sinirlenince kızım olduğunda hem resim hem durum değişir ama💕☺️
Edaadiyebiri La muerte es de dios,pero el amor es siempre.. (Ölüm haktır, sevgiyse baki gibi bir anlamı var) Çok uzun yıllardır böyle.
Fatma_Fatma Pamuk “Hiçbir çiçek evlat kokusu kadar güzel kokamaz,Elanurum” Ben kızım için kendim yazmıştım uydurmuştum bunu seneler önce, şimdi herkes bunu yazıyor
Fatma_Fatma Pamuk birde kendi doğum tarihim eşimin doğum tarihi evlilik tarihimiz ve kızımın doğum tarihini yazmıştım ara ara da onu paylaşırdım
Miniklerinannesiyim Pamuk babamla ayrılar ben 40 günlükken boşanmışlar şimdiki kocasına yazıyodur o 🤣
KurabiyeninAnnesi123 Pamuk 😂😂 önce den olsa sürekli değiştirirdim artık eskisi kadar sarmıyor modası geçti😂