BerrakYagmurMert Bir elinizde kötülük diğer elinizde Kur’an . Bir işiniz helaldir bir işiniz haram . Ne tam kafirsiniz ne tam Müslüman …. Yazıyor bende 🙈
Manolya-27 Pamuk Söylenenlerin Gücüne İnanıyorduk, Ta Ki Davranışların Gücünü Hissedene Kadar.. Benimki de bu birkaç yıldır 😂🫡
Minnosaannee Pamuk “ Ömrüm. Ah benim ördükçe sökülen ,yakasız kolsuz hırkam🍂” bence çok anlamlı Önceden evlilik tarihi..çocukların doğum tarihi falan yazardı. Ama şimdi sevimli gelmiyor bana öyle şeyler. Herkes yapıyor bu yüzden olabilir
DENIZ_55 Pamuk Everyone to themselves, I look ahead😉😉😉 Şifreli söz Türkçesi Herkes kendine, ben ileriye bakıyorum😉😉😉
Minikmucizemmm26 Pamuk 🎶 Çekemeselerde sevemeselerde benim içim temiz kalbim haylaz 🤍 öncesinde de Eksik olma çünkü varlığın çok güzel yazıyordu bebiş olunca değişir heralde artık 😂
perihankrkya Pamuk 💕🫶🏻02.06.17🫶🏻💕 ☀️💙12.07.20💙☀️ ikinci oglusumda gelince onun tarihinide yazicam insallah 🥹
Drysf_bjk Pamuk ’O kadarını da yapmaz ’dediğim herkes, tam olarak o kadarını yaptı. 👊 3 4 senedir böyle durumum
Miniklerinannesiyim Pamuk benim annem hala yazıyor cok cirkin bence🤣 bende de sadece kızımın dogum tarihi yazıyo
Miniklerinannesiyim Pamuk babamla ayrılar ben 40 günlükken boşanmışlar şimdiki kocasına yazıyodur o 🤣