Merve__n 38 haftalik hamileyim doktor ultrosan ile muayene ederken 36+1 ve 35+1 gibi seyler soyluyor nedmek bilen varmı ve 51mm falan diyor ne demek oluyor o an sormakta aklıma gelmedi
Beyzatls Merve__n 51 mm suyun kalmış olabilir buda karın cevresinin zayıf olmasını etkiliyo ama kilosu normalse ki 38 hafta olmuşsun bişey kalmamış Bende aynı durumdayım ama 32haftalığım
NurZenkin Merve__n bazı uzuvları 35+1 ile uyumlu demek ama korkulacak bir şey yok 51 mm olan suyun büyük ihtimalle doktor suyun az felsn dememisse korkma
Ece5454 Merve__n Bdp hc baş ve kafa çevresi Ac karın çevresi Fl bacak boyu diye biliyorum flx7 boyunu veriyor
Merve__n 3000 kilo boyuda normal dedi ama o 36+1 falan diyor surekli ne oluyor anlamadım soracağım tekrar gittigimde
yokusbebek Merve__n Diğer ölçümlerin uyumlu olduğu haftayı söylüyordur muhtemelen. Kafa çevresi, karın çevresi gibi.
Merve__n Bugun gittim ayni anda ölcum yapti 36+1 dedi yine ayni baska bir terim soyleyerek onun ölçüsünde 35 +1 dedi yani terimleride cok anlamiyorum sizlerden bilen vardır belki diye sormak istedim yoksasa doktoruma sorayım sizede yazarim hem iyu olur