myangelson Diyoler bana doktorum 2 sene korunun dedi. İlk çocuğumu kaybettim erken doğum ile 2 sene korunduk 2 sene sonra hamile kaldım şuan daha kucuguz
Minnosaannee bebegimd7 tabi ki değil . Ağrıları vs oluyor elbette hatta sonuncu da artık doktor dikiş tutmuyor demiş ama. Şimdilik öyle çok büyük sağlık sorunları yok inşallah da olmaz. Yaşı da genç hani 37 yaşında yaşında şuan son doğumunu 3 yıl önce yaptı
Rumay bebegimd7 evet doğuda çalışırken gördüm ama ölumle sonuclanabilir. Hasta 1 tane doğuruyorsa doktor 19 doğuruyor.
Balbebek012 bebegimd7 ayy inanamıyorum ya nasıl dayanıyor peki ya bu kadınlar acaba orada sezeryan daha mı gelişmiş çünkü ben çevreden kimi duysam herkes kötü bahsediyor mesela bir arkadaşım özelde sezeryan oldu ve 2.yi yapmayı asla düşünmüyor
bebegimd7 Balbebek012 sezaryen zaten kolay değil ki. Tabii ki aciyacak arkadaşınız o acıyı kaldiramamiş demek ki. Bir daha çocuk düşunmeyecek kadar korkunç değil ama bazı kişiler acıya dayanıklı değil ister sezaryen ister normal doğum.
hepoyleolurzaten__ bebegimd7 Ben dördüncü sezeryanımı oldum ikiz gebelik rahimim yırtılmış ve ben fark etmedim belirti bile yoktu 8 sezeryan olup hiç bir sıkıntı yaşamamış mı 🤨
Balbebek012 bebegimd7 kesinlikle öyle sezeryan korkumdan ben iki normal doğum yaptım ama asla ıkınmayı beceremiyorum normal doğum da kolay değil sezeryan da ama evlat sevgisi bambaşka işte insan o acıya katlanıyor
52kmavis bebegimd7 Kilolu insanlar için biraz zor aynen başka ameliyatlar var kucucukler bebekler oluyor neler var
Gldane-23 Diyoler 2 yil normal de ama Ben kizimi dogum yaptiktan 4 ay sonra tekrar hamileydim 🌸 2 sexeryanim var
Gldane-23 bebegimd7 2 sexeryanim daha kolay gecti ama tabi her dogum herkesin daha dogrusu dogumu ayni degildir hamileligim de iyi gecti