Ask1907FB bebegimd7 yengem 5 ci sezeryanı oldu doktor yasaklası artk 🤣🤣🤣bnce tehlike arz etti diye durdu yoksa daha getirirdii
bebegimd7 Ask1907FB belkide 3 sezaryenden fazlasi olmaz diyip çok abartiyorlar. Başka ameliyatları ard arda kaç kez aynı yerden kesip yapiyor doktorlar gerekirse
Minnosaannee bebegimd7 görümcem 7 sağ çocuğu var.2 tane de erken doğum yapmış ve kaybetmiş 6 ve 7 aylık. Oda 5 sezeryan geri kalanı da normal yapmış ha birde 1 düşüğü var . Ayriyeten göbek fıtığı ameliyatı oldu. En son kocası bakti önünü alamiyor tüpleri bağlatti
52kmavis bebegimd7 çok riskli kendi canını tehlikeye atıyor bende duydum arkadaşımın teyzesi 4 5 yapmış ama çok riskli
bebegimd7 52kmavis belkide çok abartiyorlar. Gerektigi durumda başka ameliyatları kaç kez ard arda yapiyorlar
Balbebek012 bebegimd7 8 mi asla inanmam bence abartmışlar 🫢🫢🫢 Her şeyi geçtim bence bir anne önce canını sonra da bebeğini riske atmamalı bu kadar sezeryana madalya mı var
Minnosaannee Kelebegimmm kadin istiyor korunmuyor bi türlü napsin adam çareyi bunda buldu . Erkek cocuk için . Adam diyor oğlum yoksa yok napim yani. Oğlan dogurana kadar durmadı kadin
Kontes001 Hiç mi hamilelikleri zor geçmiyor 😀 36. Haftadayım kendimi yıllardır hamile gibi hissediyorum zaman geçmiyor
bebegimd7 Pamuk evet biliyorum hanım efendiyle konuşmuştum ve sezaryenlerinin çok iyi geçtiğini söylemişti
Alone bebegimd7 4. Olacağım onda bile her zamankinden daha fazla risk var cnm. 4 ten sonra yapacak doktoru bulmak da zor yani bir de tıbben de mantıken de çok uygun değil yani
Slymnsmy bebegimd7 ben 4 sezeryan olanı biliyorum. Ama kadın doğum uzmanı takip ediyorum da o kadın bazı kadınların rahimleri birinci çocukta sezeryan yapıp rahmini almak zorunda kaldığımızi bilirim. 7 sezeryani yapıp hala rahminin iyi olduğu kadıni da bilirim demişti
Diyoler Bilenler dönüş yapabilir mi bana; mesela ilk dogumumu yapıcam sezeryen oldu diyelim ikinci gebelik icin ne kadar beklemek gerekiyor
Ayliz010 Diyoler ben pespese yapym birlikte buyuttm yarndan snra 4 duncu sezeryana giricem aralarnda 1 yas var cocuklarimin 5 ci dogumum olucak
myangelson Diyoler bana doktorum 2 sene korunun dedi. İlk çocuğumu kaybettim erken doğum ile 2 sene korunduk 2 sene sonra hamile kaldım şuan daha kucuguz
KurabiyeninAnnesi123 bebegimd7 evet yapılıyor önceki gbi sınırlama yok artik ama riskli cnku deri inceliyor