Minkkk Normal artırmed gebelik testi pozitif day’s doctor erken gebelik testi silik çizgi. Sizce normal mi bu durum kızlar
myangelson Minkkk ikisi de sıkıntılı testlerden yalancı pozitif verebilen testlerden imkanınız varsa kan verin inşallah yalancı pozitif değildir
myangelson Minkkk ötekisi baya koyu duruyor bu kadar koyu yalancı pozitif gormedim hiç en yakın zamanda kan verin bende merak ettim sonucu 😅
Nurbl myangelson erken gebelik testini sabah ilk idrarla değilde herhangi bir saatte yaparsak doğru sonuç verir mi bilginiz var mı 😊
myangelson Nurbl genelde ilk idrar ile öneriyorlar ama gün içinde de 3-4 saat idrara çıkmadan ve birşey yiyip içmeden de yapabilirsiniz 😊
Minkkk Nurbl az sıvı al canım benim adetime 5 gün kala silik çıkmıştı ama ben daha kan vermedim bilmiyorum hamilemiyim
myangelson Minkkk yaa maşallah hayırlı olsun 😍 aynı yerde 2 gün sonra tekrar kan verin düzenli artış bakın
1Anneadayiiii Minkkk hayırlı olsun canım benim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍 babada dua eder misin lütfen transfer oldum bekliyorum 🤲🏻❤️