Byzkymazz Arkadaşlar Bursa özel esentepe hastaneye gidiyorum şubat ayına ayrıntılı ultrason tarihi verdiler fiyatı 350 TL sizce normal mi birde bu ayrıntılı ultrason renkli mi oluyor CD falan verirler mi
Smsk92 Byzkymazz normal fiyatı bence👍🏻 aşağı yukarı bu fiyatlar konuşuluyor ben 370 liraya çektirmiştim yaklaşık 45 dakika sürdü CD de veriyorlar ☺️
Tubademir85 Byzkymazz canım bende yıldırım doruk da yaptırıcam bu ayın 23 ünde nasıpse 230 tl benim..
bsrfrt Seymasinancona cdye baktınız mı ne var içinde? bizede verdiler pcye taktım boş gözüktü tekrar cd istedim geldi pcde yine boş gözüktü ama tvye taktım foto vardı bi kaç tane ama video desteklemedi...
Smsk92 Byzkymazz Ankara da Servet Ünsal polikliniğinde tatlım Ali İpek yaptı.Kendi doktorumun tavsiyesi üzerine gitmiştim iyi ki dedim 👍🏻
rabiabzdmr Osmangazi arıtmi de 230 diye söylemişlerdi geçen ay randevu verdikleri tarihte inşallah zam gelmemiştir tabi🙄😑
Cnmltm BHsevgim var var olmazmı onu sorman gerekiyo yaptıracak oldugun hastaneye bende özele gidiyorum ama devlette yaptırdım
Nesrin263 Bende Şevket yılmazda yaptırdım. 5kuruş para vermeden yazık gunah bi renkli ultrasyon için 🤔