Normalde planlanan tarif 5 Eylülken benim küçük kızım 28 ağustosta gelmeyi tercih etti 🥰 öncelikle 27 ağustosta ani nabız yüksekliği, baş donmesi olunca eşim panikleyip hastaneye gitmek istedi… Gittiğimizde nst çekildi ve doğum sancılarım başlamış ve ben hissetmiyor musum, sancılarım düzenli ve 50nin üstündeydi ve yarım cm açılma vardı.. doğum olacak diyince tabiki korktuk çünkü ailelerimiz memleketteydi daha gelmemislerdi 🥹 doktorla görüşüp sancıları durdurdular bir gün sonra hemen gelmemizi söylediler,aileler hemen sabah geldii ve işte hastane yolunu tuttuk,🥹🥹🥰
plesanta yaşlanması olmuş ve bebeğim gelişimi durmuş kilo almiyormus 🥹 gerisi çok kolaydı işlemler yapıldı damar yolu açıldı ve ameliyathaneye gittik en zoru kızımı kapıda bırakmak oldu.. ameliyathanede oturtular belimden iğneyi vurdular inanın hiç acımıyor damar yolu açılması bile daha çok acıtır bacağından ısınma hissi gelecek dediler ve geldii uzandım uyusunca sondayi takip işleme başladılar 5 dakika içinde bebeğimin sesi geldi paha biçilmez bir andı 🥰 benim işlemlerinde yarım saat içinde bitti ve çıktık o kadar rahat ve kolaydı ki sakinlestirici bile vermediler.. çıkınca uyanık olup sevdiklerinizin sevincini görmek onların sizi sabirsizlikla beklemesine şahit olmak gerçekten cok güzel 🥰☺️ ilk kalkista çok kolaydı karşıya bakıp, Derin nefes alın yeterr sonrası çorap söküğü gibi geliyor 🤲👼