Hamide_00 Anneoluyorumm00 philips şarjlı dikey süpürge canım ben onu kullanıyorum iki kademeli ayarlayabiliyorsun sesini çok yüksek değil
3827 Anneoluyorumm00 canım Bosch süpürge kullanıyorum elektrikli gerçekten çok az sesi var akşam bile acil durumlarda açtığım oluyor hiç rahatsız edici değil müzik veye telefonun sesini bile rahatlıkla duyuyorum o şekilde anlatayım zaten çekiş gücü ayarlama yeride var
Rabiul Anneoluyorumm00 Philips Aqua 8000 serisi bebeğim uyurken çalıştırıyorum hiç sese kalkmıyor ( sese karşı duyarlı )
Anneoluyorumm00 3827 anladım canım bakıcağim şimdi emiş gücü nasıl banada senin söylediğini gibi lazım kızım sessten çok rahatsız oluyor ondan süpürgem hep kalıyor gece atsam ses olur millet rahatsız olur diyede atamıyorum
Hamide_00 Anneoluyorumm00 çok iyii bir senedir kullanıyorum iyi ki almışım diyorum bir saat e bile kalmadan bütün evi süpürüp temizliyorum kablosuz olduğu için
Booksandcats Arnica tesla kablolu ama asla sesi yok 7 senedir kullanıyorum bir kere filtrelerini yeniledim sadece ilk günki gibi süpürüyor hala
Anneoluyorumm00 Booksandcats aynen bir kaç kişiden daha duydum aklımda kalsın oda çok teşekkür ederim ❤️
Rabiul Anneoluyorumm00 bana da kayınvalidem hediye aldı canım 😆 toz torbası arkadan olanı kullanıyorum 2 model var sanırım
Anneoluyorumm00 Rabiul gül güle kullan canım 😊 böyle bir hediyeye ihtiyacım var 😂 tamam canım çok teşekkür ederim ❤️