-nazli00 Kızlar yataklarda neden sarılık olur nasıl geçer Deneyip kesin çözüm bulan oldu mu ne yapsak sarılıklar çıkar
Hulo2105 -nazli00 neler ettim çıkmadı eve yıkamacı geldi anında tertemiz oldu. A101 e halı koltuk yıkama makinesi gelmişti hala varsa bak 3500 dü fiyatı
Yeniyeniden -nazli00 çünkü alez kullanmadan icin ter geçiyor sarariyor 4 senelik evliyim gram yok leke
Melike_00 -nazli00 leke çıkarıcı spreylerden al canım belki onlar çıkarır. Halıdaki çay lekesini fln çıkarıyorlar onu da çıkarır heralde.
Melike_00 Benim yatağımda hiç yok çünkü altında alez var. Ama yastıklarımda da olduğu halde alez bile sapsarı olmuş eşim çok fazla terliyor. Tam dün makineye atacaktım hepsini ki makine bozuldu 😒
Gzd5 -nazli00 bulaşık parlatıcı Arap sabunu sıcak su. Banyo lifi yada tulle sürt çıkıyor. Çoksa direk parlatıcı yi sık lekeye😇
sutlukahve_ -nazli00 benimki de olmuştu ben bilmeden Çamaşır suyu ile sildim meğer o da hepten yayiyorms sonra bi video gördüm Parlatıcı sirke deterjandi sanırım bide karıştırdım havluyu ıslatıp sıcak ütü ile sildim faydası olmuştu istersen sende dene
-nazli00 Kızlar iyi olan alez markası varmı yoksa hepsi aynı mı oluyor kızımın ve kendi yatağıma alcam