MSP Herkes genelde su gibi sıvı veya süt geliyor yazıyor ama bugün göğüs ucumda kurumuş kan gördüm ve göğüsüme dokunduğumda kan sızmaya devam ediyordu (aşırı bir kanama değil tabi).. böyle bir şey yaşayanınız var mı?
01180322 MSP emzirme döneminde yaşadım , kızım suyj birakmisto tekrar emmek istediğinde su gibi kan geldi
maviiiss MSP benimde olmuştu hatta bebeğim emerken göğüs ucum kanamış bebeğim onu emmiş daha sonra kusarken kan geldi korkmuştum ama bişey olmadı silikon göğüs ucu kullandım
MSP Salı randevum var doktoruma danışacağım ancak böyle bir şey yaşayanınız varsa deneyimini dinlemek isterim
MSP M-Urass_Mom 01180322 33 haftalık hamileyim daha emzirme durumu olmadı yani çatlaktan vs. Değil o yüzden tedirgin oldum açıkçası
Minnosaannee MSP yarın muhakkak git doktora. Ve sonucu bize de şöyle. Kitle falan geliyor mu eline dokununca . Yani hamilelikte hiç duymadım. Kan gelmesini .
MSP Minnosaannee hayır öyle bir şey fark etmedim. Yarın doktora soracağım bakalım inşallah kötü bir şey yoktur
MSP Beautifulmom21 Sumeyye-Emre Minnosaannee Sordum.. endişelenecek bir durum yok gibi duruyor dedi. Bu haftalarda süt kanalları genişliyor diye bazı kişilerde çatlamalarda olabiliyormuş lansinoh kremine başlamamı söyledi
MSP maviiiss emzirme döneminde değilim hamileyim o yüzden beni tedirgin eden durum bu oldu ama doktorum endişelenecek bir şey olmadığını söyleyince rahatladım