Ecemyurdakul Arkadaşlar eşinize hamile olduğunuzu kaç haftalıkken ne zaman ve nasıl söylediniz ya 🙆🏻♀️
Rabiamina Ecemyurdakul sonucu görür görmez. Eşimin doğum günüydü çünkü. Bir bebek kıyafeti altında test duruyordu 🥰
Aylaa123 Ecemyurdakul idrar testi yaptım kan verdikten sonra süpriz yapmayı planlıyordum ama bir test yaptığım günün gecesinde bana bu ay adetin rahat geçiyor herhalde dedi ( normalde hastamelik oluyorum çünkü 😂) bende olmadım dedim niye olmadın dedi kistim var bu arada onunla ilgili sandı bende bilmiyorum dedim doktora git istersen gene dedi beni gülme aldı ne gülüyon dedi bende test yaptım hamileyim dedim inanmadı testi gözüne sokmadan 😂😂
14022024 Ecemyurdakul ilk oğlumda dayanamamistim kan verdiğim gün evde yaptığım testi göstererek soylemitim ikinci hamileliğimde koltukta otururken oğlum bugün doktora gittik abi oluyorum dedi bende testi göstermiştir ( bu hamileliğim gelişmedi kürtaj oldum ) Üçüncü hamileligimde de arkadaşlarımız ile okey oynuyorduk oyinun sonunda ben bitti ve taşların uzerine de testi koyarak bu da ikinci bitmem diyerek söylemiştik hiç beklemiyordu
Ecemyurdakul Rabiamina ahahah bende silik bir şekilde 2 gün önce gördüm hala bir şey demedim haftasonu olduğu için 🤣 kanda veremedim doğal olarak 4 Eylül de 3.yıl dönümümüz yarın kan verip varsa eğer bir gebelik durumu o gün söyleyeyim diyorum 🤣
melektb Ilkinde görevdeydi telefonla söylemiştim, ikincisinde de bir kutuya emzik koydum hamileyim baba oluyorsun yazdım oglumla gonderdim kutuyu o sekilde söyledim 🤣 ben öyle cok gizleyemem hemen test yaptigim günler soyledim iki cizgi görür görmez 🤣😊
Rabiamina Ecemyurdakul ben de idrar testinde silik çizgiyle söyledim. Eşim bu silik çizgi dedi kalbi duyana kadar çok inanamadı. Dedim göreceksin benim bebeğim orada ve dediğim oldu çok şükür 🥰
eylulus Ecemyurdakul kasiklarimda cok agri vardi bobreklerime yayilan kum dokuyorum ya da tas dusuruyorum sandim djjfjdj acile gittik doktor nedense gebelik testi yapmak istedi 3 hafta 1 gunlukmusum ogrendigimde acilde doktor cat diye hamilesin eve git dinlen dedi oyle ogrendik jdjd
Ecemyurdakul melektb bunlar işte 2 gün önce ki silik çizgi dahada yapmadım testim bitti yarın yine erken gebelik testi alıp Salı sabahı yapayım diyorum 🤣
Ecemyurdakul Aylaa123 ay kız banada dedi ahahahah sen 2 gün önce adet olman gerekiyordu hala olmadın mı dedi yok dedim sanırım üşüttüm dedim kaçtım ortamdan 🤣🤣🤣🤣
Hamileannem Biz bilmiyoduk eşim hissetmiş gibi sürekli test yap diyordu test almış gelmiş bı gün yaptım çift çizgi çıktı uyuyodu gosteriyorum inanmıyor sonra hastaneye kan diye gittim doktor sen kanı boswer bı bakalım dedi hem kalp atışını hem bebisi gormustum 9 haftalık olmuştu ultrason kağıdıni çıkınca verdim al baba oluyosun demiştim hastanede kucağına alıp dondurmustu herkes bize bakmıştı öle dedim