ayseheyecanli Kızlar şu konuyu bi konuşsak 😅 hangi süt sağma makinesini alalım ya tıkandık kaldık! Philips diyen var memnun olmayanı da var medelayı öven var
Sumeyyeky ayseheyecanli wee baby aldım çok güzeldi her şey ama son 15 gündür motorunda problem var sanırım vakumu düştü mochinin eller serbest olanını sipariş verdim bekliyorum bakalım
eylulus ayseheyecanli kiwi babyden cok memnun olan gormustum ben de onu dusunuyorum ama almadim daha cunku ilk aklimda philips avent vardi ama kiwi baby ile baya fiyat farki var tereddutte kaldim
Aylaa123 ayseheyecanli arkadaşım kiwinin pompasını kullanıyor ve çok memnun bende ondan aldım kendime
ayseheyecanli Sumeyyeky vay öyle eller serbest gibi kriterlerde mi var ? Diğerleri nasıl oluyor ki tutarak mı bekliyosun
ayseheyecanli Elifttk hadi ya e bebekte gördüm onu philipsten de pahalı eşim bunu alalım dedi hiç kimseden duymadım bunu dedim almadık vakum gücü iyi mi? Prizde mi çalışıyor ?
ayseheyecanli eylulus aa onu hiç duymadım dur bi bakim genelde hastane tipi en iyi marka ameda onun ev tiplisini mi alsam diye düşünüyodum
Elifttk ayseheyecanli ıkızlerım olacağını duyduğum zaman cıft olan kıwı marka aldım kullanınca cekım gücü yoktu araştırma fırsatım olduğu kadar lansınoh deneyım dedim tek olandan aldım bıberonunu sevdıler makınanın ıcınde çıkanı prızde çalışıyor
ayseheyecanli eylulus hayır burda bu kouyla alakalı başlık hiç yok diyebilirim bikaç tane var onları da ben açtım cvb gelmedi hiç başka yok ya da ben bulamadım
yeni_anne2 Arzunur14_ konuyla alakasız ama sut veremıycem ozel bır sebep sütun emılmedıgı ıcın göğsümü cok rahatsız eder mi tasma vs baska rahatsızlıklar pek bilgim yok
Arzunur14_ yeni_anne2 Ben mastit oldum göğsüm taş gibi oldu acile gittim süt sağılmıyordu bile vücudum çok ağrıyordu çok kötüydü
Defnezumramom yeni_anne2 taşma olmaz ama mastit olursun bunu yaşamak istemiyorsan göğüslerini doğum sonrası sar karnımızı sardığımız gibi ölü doğum yapan bi tanıdığıma süt gelmesin diye öyle yapmışlardı hastanede
Z58mz yeni_anne2 yeni_anne2 Ben ölü doğum yaptığımda sıkı sıkı sardılar. Ben de ara ara açtığım zaman buz koydum şişini aldı. Mastit olmadım. Çok şişiyor bazen hemen buz koyarsın
Muhammedmomss ayseheyecanli ben daha almadım ama yorumları çok güzel acura elektrikli çift göğüslü pompa 600 tl onu alıcam bende sizde bi bakın isterseniz