mcansum Okyanus05 park cunku kenarları daha guvenlı kumas kaplama oldugu ıcın bı yere carpmıyor sevıyelerı var alcak veya yuksek boyuna gore ayarlıyorsun buyudukce ve katla gotur annenlere yazlıga falan baya kullanıslı
mcansum Okyanus05 boyutuna gore en az 4 yasına kdar kullanabilir.. mobılya besıklerin buyuyen beşik olanları pratık oda ilerde yatak oldugu ıcın iyi oluyor onun dısında yatak odasına zor sıgar mesela buyuk cunku kenar korumakları alman lazım ve yıne de dıkkat etmen lazm
GozdeCemre Okyanus05 ikisini de kullanan bir anne olarak park beşik canım kızım belirli bir aya gelene kadar evet görünüş olarak çok güzeldi ama kızım ne zaman kendi tutunup kalkmaya başladı 7 aylıkken galan kafasının üstüne gidecekti bir gün yani ondan sonra baktık olacak gibi değil park yatağa döndük ve gittiğim yatılı her yere de götürüyorum kendi yatağnda rahat rahat uyuyr
Sevdagkm93 Okyanus05 ben mobilya aldim ama simdi keske park alsaydim diyorum park al mobilya alma park istedigin her yere tasirsin ama mobilyayi hayir bebegim dogdugunda oturma odamda yaticaz ama mobilya yatak odasinda o yizfen park besikte alma karari aldik
meeese Park yatak alacağım ben de bizim aileler uzakta her yere de götürebilirim.bir de gardrop alacağım.çocuk 6yaşına da gelince baza alırım diyorum 🤗
Busrababuz Okyanus05 ben mobilya tercih ettim yatağın yanına da yaklaştırila biliyor belli bir yasa kadar kullanabiliyor o yüzden tercih ettim hem daha sık duruyor bence
Pinkyy Okyanus05 canım bende ikizlerime 2 tane park yatak aldım çok düşündüm bende mobilya mı park yatak mı diye,kraft calipso elite aldım boyutu büyük 70*120,kumaşı ses yapmıyor,sallanabilme aparatı var,dönenecesi ve alt açma yeri var..