Bestee12 İyi akşamlar kızlar beş haftalık hamileyim doktorum ecoprin 100 mg versi günde bi kere kullanıyorum bugun yanlışlıkla iki kere içtim içtiğimi unutmuşum içtikten sonra aklıma geldi 🤦♀️ bi sorun olur mu acaba bilen varmıdır
Ayse0575 Bestee12 bana doktorum unutursan ertesi gün kullan iki kere kullanma dedi. Doktoruna danış bence canım 🙏🏻
Mlsaa99 Ayy doktoruna soyle hemen iyi olmadığını biliyorum beni hep doktorum uyarirdi ictigini unutursan icme iki tane icmekten her zaman iyidir diyordu
Bestee12 Aradım hiçbişey olmaz korkma dedi ama ister istemez bi korku oldu bende umarım hiçbirşey olmaz 🙏 yarın içmiyim diyorum bugun iki tane içtim diye
Hhh03 Bestee12 merhaba ne için kullanıyorsunuz acaba ecoprini kan pıhtılaşması içinmi verdi doktorunuz
Elfthh Kuuzm o ilacı sekiz snedif kullaniyorum doktoruna sor tabi ama korkma aman aman kanama yapan bişey değil o
Bestee12 Elfthh teşekkür ederim inan kanama yapmasından çok bebeğe bi etkisi olur mu diye korktum daha çok yeni bi gebelik ya etkilemez umarım
Bestee12 Ygmr_123 hadi ya inşallah bişey olmaz dört çeşit ilaç kullanıyorum istemsiz bi şekilde unutmuşum bugun ikimizinde bebişine bişey olmaz inşallah haberdar edebilirmisin yarına bi sıkıntı olur mu diye
Elfthh Bestee12 bu ilac seni koruyor cnm doktorun en iyisini blir canim hemen ona sor endişe etme gerisini
Bestee12 Hhh03 evet daha önceki gebeliğimde kan pıhtılaşması olmuştu o zamanda kullanmıştım şimdide kullanıyorum
Hhh03 Bestee12 anladım canım kaç geninde çıktı acaba pıhtılaşma benimde düşüğüm oldu genetik test yapturdım 2 genimde pıhtılaşma çıktıda ilaçmı başlatır iğnemi onu merak ediyorum
Elfthh Bestee12 tabiki onlara güven canim için rahat olsun dediğim gbi o seni koruyor daha çok zaten pıhtı olmasın diye
Elfthh Bestee12 ne demek canim yeni baslayinca insan krokuyrl da ben o ilaçla dış bile çektirdim çok kuvvetli bir ilaç değil o koruma amaçlı genelde bundan sonra dikkat edersin ilacida yarın geç atarsın olmazsa dngelersin bebisler Allah a emanet😍
Bestee12 Elfthh yarın içmiyim diyorum salıya içerim yarının dozunu bugunden aldım 🤦♀️ sende Allaha emanet ol 🙋♀️
Gul2808 Bestee12 8 haftalık tim. Doktoruma sordum bir defadan sorun olmayacağını bundan sonra normal günde bir tane şeklinde devam etmem konusunda tembihlemisti