Topraksmom 1melekannesiiiii ikinci hamileliğim 20.haftada hissetmeye başladım şuan 21 haftalığım ara ara hissediyorum çoğunlukla uyuyor sanırım çok sık hissetmiyorum şuan kemikleri güçsüz dedi doktor 350 gr ağırlığında güçlendikçe daha çok hissedilir dedi
Sekerkutusu Hamileannem canım benim oda oluyor bi ara hareket etmedi diye tribe girip ağlamıştım streste vardı sonra minik hareketlerde bulundu. Çok uzun sürerse doktoruna görün. Günün %80 i uyuyorlar zaten. Canını sıkma
Hamileannem Sekerkutusu yeni 18 hafta olduk 2 hafta sonra doktorum randevum var o zamana kadar gitmicem
Sekerkutusu Hamileannem hiç hareket hissetmezsen git canım. Hususi uzun bir süre boyunca onu dinle. Minik hareketi bile yeter. Sabretmem lazım sadece. Az hissediliyor o haftada ama içinde de kalmasın 🙏
Evin_450 Rabiamina Rabiamina Vala insan korkuyor ama hareketleri peki benimki gündüz pek hareket etmiyor akşamları görmeniz lazım yerinde durmuyor sağlıkla gelsinler inşallah seninkinin cinsiyeti ne canım
Rabiamina Evin_450 benimki erkek 21 haftalık olduk. Şimdi acıktığım zaman bazen öyle tekme atıyor ki kalk yemek ye der gibi 😀 sizin kaç haftalık Cinsiyet ne
Larraa 1melekannesiiiii Bebek hareketleneli çok oldu ama sizin hissetmeniz pek mümkün değil diye biliyorum. Ben de 3 aylığım tam 12 hafta oldu bugün ama yok sanırım yaklaşık 2 ay daha beklememiz lazım ufaktan hissetmek için 🥰
1melekannesiiiii Larraa bilmiyorum ilk gebeliğim olduğu için hareket sandım bakalım inşallah o günlere de geliriz
Ayse0575 Ronyainan cinsiyetini göstermedi maalesef 😞 ama kıza benzettim dedi. Fetal dna testi verdik orada çıkacak bakalım kız mı erkek mi☺️ yüzümde ki sivilceler benimde artmaya devam ediyor bugünde alnımda çıkmış ve acıyorlar
Nazo77 1melekannesiiiii erkek bebek hareket edermiş erkenden yada annemin efsanesi bilmiyorum 😅Benimde erkek 16da testle öğrendim inanmadım 18de ultrasonda görünce emin oldum haha
Mervecimmm 1melekannesiiiii benim de 12 haftalık be 2. Gebeliğim ama henüz bir şey hissetmedim. Zaten hissetmek için çok erken siz muhtemelen gaz hareketliliği hissediyorsunuz