Princess_momm Kızçeler feci şekilde midem bulanıyor bir yerde okumuşdum işe yaradı. Göbek deliğinize yara bandı yapıştırın kare olandan iyice yapışsın açıklık hava alıcak yer kalmasın. Bulantım kesildi bence deneyin
Aylaa123 Princess_momm normal zaman için hiç denemedim ama beni araba tuttuğu için yolculuğa çıkarken yapıyorum hep cocukluğumdan beri 😂
-Gull- Princess_momm hemen deneyeceğim inşallah işe yarar çok teşekkür ederim ☺️♥️ 20. haftadayım ve ne yaparsam yapayım hala bulantılarım devam ediyor 😣
Princess_momm -Gull- ayy inşallah işe yarar 🤲🏻🤲🏻 gerçekten mahvediyo insanı. Bu arada bebeğiniz kızmı erkekmi? 😍
-Gull- Princess_momm ay sanki geçti hafiften acaba psikolojik mi olsun yinede çok yaşa sen 👏🏻😻 Erkek 🤰🏻
Princess_momm -Gull- ayy inşallah tamamen geçer 😍 sormamın sebibi benim kızım var onda çok midem bulanıyodu düşündüm herhalde sadece kız bebekte bulantı oluyor demekki fark etmiyomuş erkekde olunca ola biliyo))
-Gull- Princess_momm geçti geçti nasıl dua ediyorum sana bilsen 😻😅 bence de fark etmiyor kız ya da erkek, kendi yapımızla alakalı diye düşünüyorum
Princess_momm -Gull- benimde dünden midem bulanmıyo şaka gibi🥲🥲🥲🥲 şükür maşallah diyelim nazar değmesin🧿😁
-Gull- Princess_momm ay işe yarıyor gerçekten ya 2 gündür hiç mide bulantısı için ilaç içmedim 🤷🏻♀️😅