Elifffelisss Kızlar çok heyecanlıyım bat 31 di hala test yapmadım adet de gelmedi bir gün daha bekleyip sali yapayım diyorum 🤭 . Belirtisi olan varmii ?
Elif-ada- Elifffelisss Bat 3 Eylül dün test yaptım negatif sadece buay adet öncesi gogsum 1 hafta önce ağrımaya sertleşmeye başlardı bugün hafif ağrımaya başladı 1 gün kala benim buayda olmadı hayırlısı olsun
Merve8155 Elifffelisss bende 1 eylul gorunuyodu hala olmadim ama sanki olacak gibiyim bekliyosum sat 4 agustos du
Ftrhn Elifffelisss bat 2 -3 adet olacak mışım gibi ara ara ağrılarım var ama şiddetli değil. Tam oldum diyorum ama gelen giden yok bekliyorum.
Elifffelisss Elif-ada- canım dur bakalım bir iki gün sonra yeniden test yap bende göğüs ağrısı çekiyorum günü geçtikten sonra yapın diyorlar ya birde
aymir_46 Elifffelisss bende belirti hayız belirtisi var gebelik değil dün sabah yapmıstım negatifti kaset test beklemedeyim adetimi bel ağrısı kasık ağrısı var başka da halsizlik bitkinlik hepsi hayızdada oluyor😒😌
Elif-ada- Elifffelisss Evet beklemek en güzeli adet geçsin öyle yapın insan negatifi görünce çok üzülüyor kaç gün önceden yapmaya başladım keşke sabırlı olabilsem
Elifffelisss Ftrhn off gerçekten stresten belki de olacaksak olmuyoruz kasık ağrıları bende de var bir haftadır ama 2,3 gündür gitti kalmadı ağrı falan
Smbemdy Elifffelisss bugun test yaptim hem erken hem normal test silik cizgi cikti yarin kan verecegim ..
Ftrhn Elifffelisss ağrı bazen gitmesi güzel gebeliğe işaret ben öyle anlamıştım. İnşallah sidin de öyle olur bat kaç ? Ben bugün test yapcam bugün bat günü benim
Elifffelisss Ftrhn canım benim bat günü 31 ağustostu hala yapmadım test yarın yapayım diyorum bekledim olumsuz görmeyim diye varsa birsey sende yap yaz ❤️
Ftrhn Elifffelisss yaptım ben silik pozitif gördüm bir hafta önce kan negatif5ş 2 tane yaptım pozitif