Benmelda Selam arkadaşlar. Hamileliğimin 7.haftasındayım ve midem çok kötü bulanıyor. Doktor bana et yemelisin dedi ama etin kokusu bile beni fena çarpıyor. Et yerine ne yiyebiliriz? Benim durumumda olan oldu mu, çözümü nasıl buldunuz?
Tutaste_ Benmelda ben yıyemedım İlk haftalarda piştiği gün değil öbürgün yedım bazen onuda yıyemedım hiç ağzıma surmedim. Borı ısırıp verse oyle yersın bence
Yeni1gebelikkk Benmelda ben 5.aya kadar kırmızı et görmek bile istemiyordum ,tavuk bir kaç kere yedim 5 .ayda az az kıyma yemeye sonra zorla da olsa azıcık et yemeye çalıştım tavuk yemeği bıraktım,ben kendimi zorlanmadım yemek için 🤷🏻
Kze Benmelda ilk uc ay ne yedignizn pekte onemi yok kaninizdan besleniyo bebek ondan sonra ne yediginize dikkat edin o zamana da toparlarsniz belki biraz
Xxxxci Benmelda 6.haftamda başladı tavuk, et, biber tiksinmem ve hatta neden bilmiyorum tereyağı.. 7.aydayım hala yiyemiyorum
Aylaa123 Benmelda yeşil mercimek tüketin bol bol etle eş değer vitamine sahip salatasını yada yemeğimi yapın ama zaten ilk üç aylık dönemlde yediğinizin çok önemi yok bebek depolarınızdan besleniyor suan yediğinizden değil
Nergizos Benmelda 6 haftaligim. kesinlikle et yiyemiyorum. Yumurtayı normalde 3 5 tane yerdim her gün. Gebe olunca yumurtayi da görmek istemiyorum. Şimdilik tek yediğim tuzlu peynir ekmek arası. Canın ne istiyorsa onu ye canım. İstemeye istemeye yediğin şey de yaramayabilir
esca344 Benmelda bismillah 7. hafta canım sakin ol 13-14 haftaya kadar zaten senin yediklerinle bebeğin alakası yok 3. aydan sonra düzelir belki ben 18 oldum benim devam ediyor maalesef zaten bi haftadan sonra multivitamin vs takviye veriyor doktor korkma hani
Leylaaa_46 Benmelda 29 haftalık olduk hala yiyemiyoruz . Arada zar zor yemeye çalışıyorum Kokuyor midem bulanıyor.