Zeyneb35 Kızlar neden büyüler hep kızar önünde yatma önünde kalma seni kurutur falan .. Hamileyim diye öyle söylüyorlar da bende üşüyorum önüne geçiyorum yani o zaman da aklıma bin türlü şey geliyor acaba doğru mu diye bişey olcak mi diye
ezos Zeyneb35 uyuya kalıp kolunu bacağını yakmasın insanlar diye uydurulmuş bir hadise bence😀 ya zaten hamilelik dönemi her acıdan hassas olunuyor neden kafana böyle şeyler sokuyorlar ki kızmak lazım bence 🙄
Rstasar Zeyneb35 sicak iyi degil cunku bebek kakasini yapiyor .Banyo yaparkende suyun sicak olmamasi lazim ,ilik suyla karniniza cok tutmadan banyo yapmaniz lazim
Zeyneb35 Victoria daha nasıl anlatayım bende onu anlamadım .. elektrik sobası diyorum buyuklerimiz önünde uzanmayin yapmayın iyi değil kurutuyormmus neyi kurutuyor onu anlamadım ama
Zeyneb35 ezos bilmiyorum valla ya anlasam bende gerçekten inanmasan da bi zamandan sonra artık inanmaya takmaya başlıyorsun
ezos Zeyneb35 bilinç altına yerleştiriyorlar çünkü ne kadar yanlış düşünemeye çalış bence ah bu batillar😏
Glitter Zeyneb35 hurafesini bilemem ama bir yakinim is yerinde ayaklarinin dibine elektrikli isiyici koyuyordu depoda calistigi icin Damarlari cok zarar gormustu. Bir de gebeler icin zaten cok sicak iyi degil, sicak dus vs Muhtemelen ondandir
Ruzgarr Zeyneb35 aslına bakarsan batıldan çok mantıklı geliyor bana.büyüklerimiz yada yaşlı olanlar zamanında uygun yada tıbbi bir dille bunu anlatamadıkları için bugüne kadar sacma ve anlamsiz "kurutur" gibi kelimelerle gelmiş hepsi bu 😊 ama gebeyken sıcak iyi değil zaten.ben sıcak suyla dus bile almiyorum.hava ne kadar soğuk olsada suyum hep ıslıktır.gebelikte yüksek sıcaklık bebeğin organ gelişimini etkileyebilir ve gerilik,sakatlık söz konusunu olabilirmiş.özellikle ilk 3 ay.sonuç olarak nasil ki sauna hamam termal vs yasak ise ayni mantıkla yüksek sıcaklıkta yasak ve zararlı
Zeyneb35 Ruzgarr aynen canım mantıklı işte bende dedim ya ınsan bi yandan sonra acaba doğru mu diye araştırıyor korkuyor teşekkür ederim 😘