esca344 1Demett yalnız arkadaşa doktor zaten cinsiyeti söylemiş ama kendisi inanmak istemiyor 😂 15. haftada kız dediyse değişme olasılığı çok düşük cinsiyet tamamen gözüküyor bacak arası müsaitse
dorukabioluyor Hasret3449 aynısını banada söyledi elime de pipili fotoğrafları verdi ama bende hala emin değilim kız hissediyordum bu gidişle doğunca bile kız mı erkek mi diye sorarım.🤣
Hasret3449 Alisde 😄😄😄Allah razı olsun canım İki farklı doktor böyle deyince tereddütte kaldım hangisine inanayım😬❤️
bsrakkaya0 Potter58 hem özele hem devlete sordum ikisi de kız dedi heralde kızdır yani iki farklı doktordan görüş aldım bilmiyorum 🤣 biri 14.haftada baktı biri 15 Şuan 18 haftalığım Cuma gunu yine gidicem yine sorucam bakalım
Alisde Hasret3449 2 erkek anasi.olarak.bana ve erkek diyen doktoruna inan cocugun pipisi kocaman ortada 😄
Hasret3449 Alisde Allah iyiliğini versin güldürdün beni tamam ikinize de inanıyorum netleşirse sana haber ederim yarın gideceğim inşallah🥰
Alisde Hasret3449 ha bu arada bende böyle pipilo ultrason gordum doktorda erkek dedi ama acaba diyom kiz olabilirmi bende 10 gun sonra gitcem sana haber ederim hahahah
Hasret3449 dorukabioluyor hahahha aynıyız canım demekki senin kaçıncı hafta verdi bide fotoyu atarmısın canım❤️