durgay Kızlar elele nin park beşiğini aldım içine yatak olarak önerebileceğiniz marka veya link var mı?
Dimple7 durgay elele madre ve yatas twiny aldim. Reflu yatagi ya da juno almadim. Direkt bu yatagin yenidogan yuzune yatiracagim sanirim gerekli mi ilk gece nerde nasil ne sekilde yatacak hicbir fikrim yok, tecrubeli anneler cevap verebilir mi
Gg5348 durgay ben de aynı yatağı aldım içinde kendi yatağı var o yeterli olmaz mı acaba ayrıca mı alacaksınız ben de kararsızdım
durgay Drfatma teşekkür ederim sertliği nasıl peki yenidoğan uygun mu doktorlar yumuşak yerde yatmasın diyorlar ama
yokusbebek durgay Evet trendyoldan aldım. Aslında park yatagin içinde yatak hediye geldi ama hiç beğenmedim onu çok basit ve kalitesizdi.
Btl_kygsz durgay elele markasını. Beşiğini alacağım için de yatak da hediye fiyatı da uygun arkadaşım aldı şuna kullanıyor çok memnun
Gg5348 Btl_kygsz ben de aynı şekilde aldım yatağı var için de o yeterli oluyor dimi ekstra bir yatak almak gerekir mi
MSP durgay normalde yatağıyla birlikte satıyorlar yataksız mı geldi ürün? Bende eleleden aldım ama yatağı var
MSP durgay yataktan kastım kalın bir döşek değildi zaten ince bebek yatağı ama tabi siz farklı bir şey istiyorsanız araştırıp bakabilirsiniz. Ben tamamen yataksız gelmiş sandım 😇