Ozlemtna Merhaba arkadaşlar 2 aylık bebeğim var ishal mide ağrısı başladı 2 gündür patates hasladim kahve içtim muz yedim geçmedi bu aralar bunu yaşayan varmi ne ile geçer nişasta yogurt yaptım yedim dün oda kesmedi probiyotik kullanıyorum 2 gündür sabah akşam bebegede geçti sanırım oda ishal gibi🤦♀️
SareYildirim Ozlemtna geçmiş olsun, salgın varmış maalesef. Bol su için. Haşlanmış patates ve muz iyi gelir. Bir de nişasta muhallebisi hızlı iyileşme sağlıyor
Slmz1 Bende bundan 1 ay öncesinde yaşadım aynı zamanda kusma da vardı. Haşlanmış patates, bol su, limon ve kefir ile atlattım.
Ozlemtna Slmz1 kusma filan yok ama mide ağrısı ve ishal bebekten dolayında bir an önce iylesiyim istiyorum ama geçmekte bilmiyo
Ozlemtna SareYildirim tesekkur ederim esim oyleydi sonra bana gecti salgina yakalandik sanirim patates muz yedim nisastayida yoğurda koyup yedim İnternet’e oylr yazıyor muhallebisi nasil oluyor onuda deneyeyim
SareYildirim Ozlemtna benim de eşim öyleydi, reflor içerek toparladı. Bu sabah ben de ishal oldum sanırım bana da bulaştı. Muz yedim inşallah geçer :/ Ozlemtna
Ozlemtna SareYildirim sizede gecmis olsun inşallah gecer ben 2 gundr yemediğim muz kalmadı nişasta patates yok geçmiyor ya