huysuz__ Benimcanimoglum_55 bazı ilçeler inisiyatif alıp aktarıyomuş, bi umut aldım da benim ilçem aktarmaz büyük ihtimalle.
Benimcanimoglum_55 yokusbebek idareme okul kapanırken sordum bişeye gerek yok demişti bugün 32de çalışamaz getirmeniz lazım dedi benim 32 çoktan geçti ama geriye dönük isteyeceğim doktordan mecburen
feldspar Benimcanimoglum_55 20 eylülde yapmıştım. Evet kabul etmişti müdür de ilçe de. Ankara bu arada. Kabul edilmemesini anlayamadım
Kubrahmz yokusbebek mebbisinize işlenmiş mi peki? Ben de 32. haftada çalışabilir raporu aldım. Şu an 36+0ım. Bu hafta gideceğim okula. Ama henüz mebbisime işlenmemiş
Kubrahmz NNanelimonn hocam rica etsem özelden mazeret izni bölümünüzün fotoğrafını atabilir misiniz? Kişisel bilgileriniz gizli kalacak şekilde. Benim okul müdürüm çalışabilir raporunu işletmeye gerek yok dedi çünkü
NNanelimonn Kubrahmz kusura bakmayın geç gördüm biraz hocam tabiki gönderirim de benim müdürüm de işlemeye gerek yok zaten izniniz aktarılmayacak dedi bende belki izin süreleri uzar ve bizi de dahil ederler diye önlem amaçlı aldım işler misiniz demiştim o şekilde işlemişti 🙏🏻
goktug12_ Kubrahmz hocam bwnde 32 de calisir aldim 37 ye kadar calistim. 37 de rapor almadim. Sizin nasil islendi bu rapor mebbise benim islemimisler
Kubrahmz feldspar hocam ben de şu an 36 haftalığım ve yarın okula gideceğim bir hafta boyunca yani. Bir sonraki pazartesi 37+0 olacağım. 5 hafta mı aktarılacak yoksa bir hafta mı?
Cudana feldspar merhaba, 5 haftayı nasıl aktardınız acaba? Ben sadece seminere gittiğimiz 1 hafta aktarılacak diye biliyorum, bu hafta öyle yapacağım çünkü seminere gidip izne ayrılacağım
feldspar Cudana ben de eylülde bir hafta seminere gidip 37. Hafta olduğum için izne ayrılmıştım. 5 haftanın hepsi aktarıldı. Sene 2018 :)
gmz10 32 de çalışamaz aldım, benim de yaz tatiline denk geldi. Fiilen çalışma olmadığı için doğum sonrasına aktarılamıyormuş. Doğum ile de doğum raporu teslim ettim geçen hafta.
Tosbisim gmz10 ben 32de çalışabilir raporu almıştım bu hafta 34te çalışamazsa çeviricem acaba bir haftada olsa doğum sonrasına aktarılmaz mı
gmz10 Tosbisim benim hepsi yaz tatiline geliyordu o yüzden olmadı, sizin seminer haftası olduğu için olur bence ama idareye sorun bir yine
feldspar Kubrahmz iyi de 6 yılda ne değişti ki yapmayacaklar? Fi tarihinden bahsetmiyoruz 😃 yasa yönetmelik değişikliği yok.