Xiremmx @Kubra0606 @Melike3506 kızlar benim ovulasyon ilk yapmaya başladığımdaki gibi silik çizgiler çıkmıyor hala bir tık koyu çıkıyor neden acaba
Kubra0606 Xiremmx nerdeyse çatlama olmamış hep pik gibi, gebelik değildir şuan gibi geldi bana daha yeni yumurtlama olmuş gibi, pcos olabilir yoksa ikinci yumurtlama olabilir gibi geliyor
Kubra0606 Ftmnur11 inşallah nasip olur onada kardeş :) evlilik güzel şey ya huzur varsa erken evlenmenin güzelliği çok fazla
Xiremmx @Kubra0606 pcos yok canım geçen ay doktora gittim çok şükür ama anlamadım gitti neden bu kadar koyu
Xiremmx @Kubra0606 ohoo kafaya takılmaz mı her ay kafaya takılıyor böyle 😂😂 ilk defa bu ay başladım ovulasyon testine şimdi de neden hala koyu renkte onu takıyorum kafama var mı yok mu inan ki çok zor bir şey ya bu kadar kısa sürede teste çıkmaz diyorum bilmiyorum kafam yine allak bullak🥹
Kubra0606 Xiremmx eğer seni çok stresw sokuyorsa test kullanma. Ben zamanını kestirdiğim için max 5-6 gün yapıp bırakıyorum. Kaç aydır deniyodun sen unuttum canım
Xiremmx @Kubra0606 3 aydır kısa bir süre olabilir tabi herşeyin farkındayım ama gerçekten elimde olan bir şey değil normalde de takıntılı bir insanım ben bunuda takıyorum böyle işte
Kubra0606 Xiremmx 3 aydır evliyim hiç korunmadık, evlenmeden önce sanki hemen olan bi şey gibi görünüyordu…. Eşim çok sever çocukları ve çok istiyor. 23 eylül tanışma yıldönümümüz inşallah sürpriz yapabilirim ona😊
Xiremmx @Kubra0606 bizimde bugün yıldönümüz geçen ay çok istedim olsada ona süpriz yapsam diye ama olmadı çok üzülmüştüm oda çok istiyor bende rabbim bu ay inşallah nasip eder
Birdemetyasemin Benimde 29 unda yumurtlamam oldu çatladı. Aynı zamanlara denk gelmişiz. Ama benim şuan aşırı bel ve kasık ağrım var bi sağda oluyo bi solda batıyor sanki .
Kubra0606 Birdemetyasemin ya aynı benim gibi bende bi sağda kasık batması bi solda. Eşimle acaba neden diye düşünmediğimiz neden kalmadı
Birdemetyasemin Kubra0606 yani çok erken gebelik için falan ama benim adetim 4. Gün bitti sandım ilişki oldu sonra tekrar gelmeye başladı o ilişki üstünden de 16 gün geçti ve göğüslerde hassasiyet var. Onun dışında enfeksiyon falan şüphelendim ama evdeyim yani bir yere de gitmedim bizde düşünüyoruz neden diye 😂