Oyleliseyler Aşırı midem bulanıyor özellikle folik asitten sonra doktor prilam dr verdi oda aşırı uyku yapıyor sersem gibi geziyorum sizde durumlar nasıl
Gurbetaslan Oyleliseyler 7+2 oldum bende on gündür bendede ayni sekilde hemde mide bulantısı hemde mide yanması var simdiden böyleyse Allah yardimcimiz olsun
Dilarakdemir1 Oyleliseyler 6+3 mide bulantısı ağrısı ve yanması var hepsi bi arada hayattan soğuttu😅 bugun mesela iyiydim hergün farklı çoğunlukla bulantılı
seyma0661 Oyleliseyler benimde öyleydi gece yatmaya yakın 2 tane içiyorum. bence ilaç uyku yapmıyor zaten ilk haftalar bebişten dolayı uykumuz gelebiliyor muhtemelen ondan kaynaklıdır
Minikkalp04 7+1 benimde aynı şekilde doktor prilam Dr verdi bana da akşam yatarken alıyorum hafifliyor nerdeyse geçiriyor da diyebilirim
Oyleliseyler Minikkalp04 evet prilam geçiriyor ama gece yatarken içmeme rağmen gün içinde sersem gibi oluyorum
Desdem49 Minikkalp04 sağlık ocağındaki doktur bu bulantı ilaçı yazar mı acaba devlete gittim kadın yazmadı bebeğinin genetiğini bozar dedi
startown Oyleliseyler 13.haftadayım hala berbat haldeyim umarım bulantılar çabuk biter sürekli böyle 🤢 dolaşıyorum.😵💫
ikibaloglanannesi Oglumda 8.haftadan 16.haftaya kadar kusmuştum. Bu gebeligimde aşırı bulantim var 6.haftadayım erken başladı. Gece bile bulanıyor
Dilarakdemir1 zelihayaman1 9+2 oldu hala aynı hiç bişey değişmiyor mide ağrısı yanma ve bulantı devam ilaç kullanmama rağmen 🥲
Dilarakdemir1 zelihayaman1 şuan ilk zamana göre daha iyi kusma eskisi gbi yok ara ara bulantım oluyor ama daha iyiyim