yokusbebek Kızlar bebişler için nevresim takımı ya da çarşafı nerden aldınız? İçime sinen bulamiyorum ben :(
Havva_6165 yokusbebek bizim burda halıcı ekstra parça yada farklı şeylerde satıp yapıyor Bende gidip parça halinde beğenip bebek için özel dikim yaptırdım çok da güzel yaptılar herşeyi de çok memnun kaldım Sizde bi çevrenize sorun sipariş etmektense gidip bakıp görüp de almak daha iyi bence
Smyypm yokusbebek Nevresim takımı, yorgan, yastık hepsini Bella Maison dan aldım %100 pamuk fiyatı da uygun.
yokusbebek Ecekrk Ben de sadece çarşaf istiyordum aslında. Yastık - yorgan kullanmayacağım için takım almaya gerek yok diye düşündüm.
Ecekrk yokusbebek bende birtane nevresim seti aldım bulunsun diye onun dışında hep çarşaf yatakta bebek hariç birşey olmasın dendiği için bencede gerek yok
yokusbebek Smyypm 1 yaşına kadar yastık kullanilmamasi gerekiyor ya o yüzden şimdiden böyle takım almayayım diyorum ben de. Bella Maison’unkiler çok güzel gerçekten
Kubraalp67 Teyzem almış hiç kullanmamıştı paketinde duruyordu bana verdi kullan diye çok da güzel hem pamuklu hem de her şeyi içinde.
Gulasya Bende nevresim takımı diken bir dükkana istediğim fırfırlı modeli gösterdim telefondan ve diktirdim.
gmzenur-aydn977777 yokusbebek e bebekten aldım lastikli çarşaf ve içinde yastığı var sadece 100 kusur ve 200 kusure aldım şu an ne kadar bilemiyorum ama güzeller bakın isterseniz
Cosimaniehaus yokusbebek kumaş beğenip diktirdim ben. TBA collectionda da (trendyolda) favorilediğim nevresim takımları var güzel bakabilirsiniz oraya da.
yokusbebek Cosimaniehaus Teşekkür ederiiiim. Ben de kumaş beğenip diktiricem sanırım. En mantıklısı bu gibi.