gunesinanneessi 2 normal bir sezeryanim var.sezeryanin üzerinden 7 sene geçti şuan 13+2 hamileyim tekrar normal doğum yapabilir miyim ve bunu devlette yapma şansım.var mi bilgisi olan yazabilir mi ?
Mrvsmt2502 gunesinanneessi normal olabilir ama devlette yapmazlar diye biliyorum özelde bi doktor bakmalısınız
52kmavis Mrvsmt2502 Benimde ilk doğumum sezeryan oldu doğuma kadar 2bucuk sene oluyor benimde sezeryan olur yine dimi
gunesinanneessi Mrvsmt2502 ilk ve 2. Doğumum normal 3.sezeryan oldu ve 7 sene geçti üzerinden YİNEDE OLMAZ Mİ
Birbebekannesi01 52kmavis iki çocuk arası süremiz aynıymış devlet ilk doğuma göre ikinciyi planlıyor o yüzden sezeryan olur özelde de ssvd yapan iyi bi doktor bulmak lazım dikislerin durumuna gebeligin seyrine göre yaptırabilirler ama duyduğum ve arastirdigim kadarıyla biraz maliyetli oluyormuş
Mrvsmt2502 gunesinanneessi devlet hastanelerindeki doktorlar sezaryen varsa direkt sezaryen diyor. Doktora göre değişir ama o riski almıyorlar bi danışmak lazım
52kmavis gunesinanneessi bilmiyorum pek birşey ama sezeryan doğum yapınca 5 yıl geçmesi lazım normel doğum için
gunesinanneessi Mrvsmt2502 ama benim ilk 2 doğumum normal oldu. 3. Sezaryan ve üzerinden 7 sene geçti
52kmavis Birbebekannesi01 benimde ilk sezeryan kızım 2 yaşında doğumum nisana denk geliyor ozaman 3 yaşına 3 4 ay kalıyor yani benimde sezeryan oluyor herhalde normel doğum sevmiyorum aslında daha korktuğum normel doğum ve rahim felan maf oluyor sezeryan ewet çok ağrılı zor ama sonradan sorun olmuyor 6 ay sonra normel hayata dönüyorsun
MSP gunesinanneessi genelde doktorlar risk alıp o topa girmiyorlar.. her ne kadar geçmiş olsada. İlginç bir durum ama belkide sezeryan kolaylarına geldiği için risksiz bulup onu uyguluyorlar.. bu konu benide hep düşündürür ilginç