Nazar_salcan Merhaba ilk bebegimi 27.haftada kaybettim ve normal doğum yaptım şuan 2.ciye hamileyim 31+5 haftaligiz bunuda normal istiyorum sizce olurmu doktor henüz birşey söylemedi
Betulss Tictack sezaryen doğumlar genelde 38 39 haftalarda yapılıyor bebek gelişimini tamamladığı için. Karın bölgesi geriliği bebekte bir rahatsızlık olduğu anlamına gelmez
Nananan Betulss benim ilk doğumumdu hemşireler hiç yardım etmedi ya tek başıma uğraştım yapamadım bir türlü belki de bilmediğimden bütün gece aç kaldı çocuk sabah silikon uc geldi onla emdi 4. Ayda da sütüm kesildi 😔 inşallah bu bebeğim tutar
Betulss Nananan yardım istemekten çekinmeyin bazen yoğunluktan vs gerekli ilgiyi gösteremeyebiliyorlar. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın 🌼
Betulss Eslavin bol bol emzirin ve güneş ışığında tutun biraz bebeğinizi. En önemlisi emzirmek genelde 10 gün içinde atlatıyor bebisler
Kehiylun Betulss daha önce sezeryam doğum yapıp 3 ay sonra hamile kalan birine rastladınız mı ? Durumu nasıldı ?
Symdnz1 Betulss Merhaba. Kasımın ilk ya da ikinci haftası doğum yapacağım. Ebeye verilecek çantanın içerisinde bir penye bir de orta kalınlıkta triko battaniye koymayı düşünüyorum ? Yeterli mi yoksa çok kalın bir battaniye mi ekleyim ?
ceren-123 Betulss bu soruyu sormalı mıyım bilmiyorum ama bir fikriniz varsa yazarsanız sevinirim . 18 haftalık hamileyim ikili testim normal geldi ama bebeğimin kalbinde parlaklık göründü fetal dna yaptırdım.Kalpteki parlaklık hakkında bir bilgi düşünceniz var mı?
Limonlukekkk Betulss göğüslerım şişti sütümü sağmam gerekiyor ama sağarken çok acıyor yardımcı olabilir misiniz teşekkür ederim