Gizemx20 Kızlar yüzme antrenörüyüm her gün yüzüyorum havuzda suyum gelirse anlar mıyım? En korktuğum şey bu.
esca344 Gizemx20 o şekilde anlamanız imkansız suyun içinde yani çünkü ıslaklık hissederek anlaşılıyor ama her gebelikte su gelecek diye bir şey yok tabi
Churcill Gizemx20 ben içimde bişeyin çıt dediğini hissetmiştim ama o tempoda siz hissedebilir misiniz bilemedim. Bide böyle içi boşalır gibi oluyo insanın
1prenses1prensannesi__ Benimde üç gündür iç çamaşırım çok ıslanıyor ter mi suyum mu geliyor bilmiyorum 27 haftalık gebeyim
Mercimekannesi45 1prenses1prensannesi__ enfeksiyon kaynaklı olabilir idrar ve vajinal kültür baktırın
1prenses1prensannesi__ Mercimekannesi45 evet enfeksiyon var üç haftadır antibiyotik kullanıyorum Çarşamba rabdevum var baktıraym tekrar 🤦🤦
Elfthh 1prenses1prensannesi__ su suphesinde bekleme canim bende de ona benzer bişey vardı az az geliyordu meğer suymus bebrgin suyu szalirsa fark etmezsin ve çok büyük sknti olur hemen git
1prenses1prensannesi__ Elfthh yaa rabdevu bulamıyorum yarın arayacağım inşallah bende acaba terliyor muyum su mu diye haklısınız ihmal etmemek lazım çok teşekkür ederim
Sevilay2626 Elfthh merhaba geçmiş olsun öncelikle. Çamaşırınızın ne kadarı ıslanıyordu ve bu şekilde direk doğuma mı alındınız
Elfthh 1prenses1prensannesi__ bende enfeksiyon çıkmıştı canim sonra antbytk killnyordum hatta o mu akıttı dedim kesik kesik meğer suymus
Elfthh Benim eskiden bı yaşadığım olay yüzünden sezeryan zorunluyfu hamililikte alakası yoktu suyumdan sonra nromal alinirfim ama sezrryan olxgn için sezeryan oldum suyum akıntı gbi glyordu bazen az bzen çok anlasmyordu yani