Eceayz18 14+4 üm dis agrisi cok cekiyorum normal devlette largopen parol verip gonderdiler dun gece resmen diri diri oluyorum dedim bir cok islem yapilmasi gerekiyomus ayriyetten apse var . Bu durumu yasayanlar nasil gecti lutfen oluyorum acidan
Ayse_2807 Eceayz18 sarımsak ezip ağrıyan yere koydum iyi geliyor biraz tuzlu su ile gargara yaotim birde dışardan buz uygulayabilirsin oda rahatlatiyo biraz 22 haftalık hamileyim çok çektim beşinci ayima girince hala ara ara agriyo disim ve dış etlerim ama parol asla içmedim çok kuvvetli bir ağrı kesici değil zaten çok geçmiş olsun şimdiden çok zor dış agrisi
Rukiisss Eceayz18 karanfil de iyi geliyor deneyebilirsin karanfil başını dişinin üstüne koyup bekletebilirsin
01ninoo Eceayz18 canım tantum Verde diye bir fısfıs var sadece o geçirir inan ki neler çektim kaç gündür uyumadım çok şükür şimdi 38. Haftalık olduk birşeyim yok ama onu al mutlaka tek çaresi o hamileler için zararı yok
Eceayz18 01ninoo gargara olarak var yaptimda fayda etmiyor hicbirsey karanfil disinol herseyi denedim 😔😔😔
Elife11 Trimester dönemindesiniz. Şehrinizdeki üniversite hastanesine giderek işlem yaptırabilirsiniz. Sürekli apse durumu olabilir doğuma kadar. Kadın doğum doktorunuzdan da işlem yaptırabilir şeklinde bir yazı almanız gerekir. Şuan şişlik varsa ilk antibiyotik kullanıp sonrasında gitmeniz daha mantıklı. Geçmiş olsun.