Zehram110221 13 haftayken doktorum plasenta rahim ağzında dedi 25 haftalık oldu kızım plasenta hala rahim ağzında ara ara kanamalar oluyor erken doğum riski var bu durumu yaşayan anneler neler yaptınız ya da erken doğum yapan var mı bilgi verirmisiniz
Mery6619 Zehram110221 benimde o haftalarda aşağıdaydı hem başka sebeplerde dolayi erken doğum riskim var hemde plesantanın aşağıda olmasından dolayı sürekli istirahat ettim ilişki falanda yasaktı zaten sonra şükür yukarı çıktı. Sizde elinizden geldiğince dikkat edin.
Ilknur45 Zehram110221 benim de 13. hafta da aniden yasadigim.kanamayla ogrendim rahim agzina yerlestigini tup bebek ve ikiz gebelik zaten normalden daha dikkatli davraniyodum her anlamda yaklasik 1 bucuk aydir surekli sirt ustu ayagimin ve zaman zaman da popo altina yastik koyarak uzaniyorum lavabo ve yemek disinda kalkmiyorum benimde erken dogum riskim var hala ara ara lekelenmelerim oluyor duzelen cok oluyor insallah sizinde duzelir zamanla benimde duzelir saglikla dogsunlar🤲
Zehram110221 Mery6619 çok dikkat ediyorum ama bu aralar çok yoruyor beni aşırı aşağı baskı yapıyor benimki de yukarı çıkar inşallah
Zehram110221 Ilknur45 ay inşallah benimki de tüp bebek ama tek gebelik benimkisi rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Mery6619 Zehram110221 uzanırken ayağınızın altına yastık koyun insallah ilerleyen haftalarda yuları çıkar