Chan Zulfiyemir telefonla arayıp kurumsal pazarlamadan berna hanımı rica edin, eğer 2019 öncesinde almışsanız kartınızı hatayı düzelteceklerdir. Bana da size denileni söylediler ama bu kartları veren kurumsal pazarlama. Onlar ilgileniyor.
Zulfiyemir Chan hastahaneyi arayıp mi baglatiyorsunuz kurumsal pazarlamayı çok teşekkür ederim yardımlarınız için banada aynı fiyatın söylenip sonra %100 zam yapılması çok mantıksız geldi ve çok üzülmüştüm ve bütün yolları kapattılar umarım ise Yarar ve bende faydalanabilirim teşekkür ederim
Mervekaya ElifAbr 8 +3 de olsa 38+3 de olsa allah izin verdigi surece dogumla sonuclanacak bir olay icin günümüz hayat sartlari cercevesinde tasalanmak cok normal diye düşünüyorum. Gebeliği yarilayip fiyat yuzunden dr hastane değiştirmek daha tasalandirici olur.
Denizcntrk Kubra3005 deltada dr Hakan Gurbuz’e gidiyorum. Ciddi anlamda isini cok titiz yapan bi doktor. Ben 36. Haftadayim guvenle bebegimi emanet edebildim. Riskli gebelik uzmani da oldugu icin ikili test ve detayli ultrason icinde disariya yonlendirmeden kendisi yapti. Tavsiye edebilirim.
Chan Zulfiyemir Evet müşteri hizmetlerinden bağlanmasını isteyin duruma açıklık getireceklerdir diye düşünüyorum. Bir mağduriyet olduğu kesin, umarım işiniz hallolur rica ederim 😊
Hhhzzzlll3545 Mells evett ya banada sanirin 5bin gibi bisey dediler bu ozel oda olayina neden boyle yapiyolar anlamadim ?
Mells Hhhzzzlll3545 ben özel odadan vazgeçtim çünkü özelle standart oda aynı hiç farkı yok gidip baktım bi görevli gezdirdi geri kalan para sadece oda süsüne gidiyor bir de dışarıdan yemeğe.. kalça usg zaten bozuk hastanede işitme testi ilk ay çocuk doktoruna götürücem orda yaptırıcam karataşa boşuna vip paket içinde muane ücreti de ödemek istemiyorum. Sadece hastaneye verceğim ekstra ücret fotoğrafçı oda doğum öncesi sonrası 275 tl
Hhhzzzlll3545 Mells evett gerek yok banada fazla geldi kendimiz suslme yapabiliriz zaten fotografcisinin numarasi varmi sen de ben gecen gittigimde almayi unuttumda yada isim soy isimi ne ?
CansuDemir NursedaYzaydn sezaryen sonrası sezaryen şarttır diye bir durum yok. Arada 2 seneden fazla bir zaman varsa SSVD olabilir.Mesela ben 3 ay evvel spinal sezaryen oldum, doktorum2-3 sene sonra ssvd yaparsın demişti.
Hilokii Burcuctn pendikte ozel yuzyil hastahanesine gidiyorum bende normal doğum 2000 zorunlu sezeryan 2500 ve doktorumdan cok memnunum
Mervengin34 Hilokii. Doktorunuz kim. Bende oraya gidiyorum nirmal istiyorum ama genital sigil yuzunden zorunlu sezeryan olucak galiba
GlayKo Hamisanne Ayşe Filiz hanıma gidiyorum randevu almak kolay internetten rahatça alabiliyorsun doktorumdan memnunum muayene ücreti de ödemiyorum
Mells Hhhzzzlll3545 instagram hesabı tgceseven telefon numarası paylaşamıyoruz buradan ama mesaj atınca hemen numarasını atıyor . Fiyatları normal uçuk değil :) Ne kadara anlaştın hastane ile
UykusuzAnne Hhhzzzlll3545 Içinde neler var diye sordunuz mu ? Ben bu fiyatlar içinde ne var diye sorunca söylemişlerdi. Epidural de dahil mi diye sordum normal doğum için. Evet dahil dediler. Sormadan söylemiyorlar
Hhhzzzlll3545 Mells tamam canim sagol 😊2900 dediler tam konusmadim gerce 11 subatta 32 .ci haftam oluyor o zaman net konusmayi dusunuyorumm sen ? Kac haftaliksin ?