Bicirik Akay koyacağım ben anlamı ayın en parlak hali bir de Türk boylarında ilk büyük erkek çocuğa verilen isim, sözü dinlenen ulu kişi demek ❤️
Rbiabs Ben çok değişik isimleri sevmiyorum. Zümra Hilal koyacağız kızımızın adını. Bizce çok güzel oldu💕
Nananan Rumuz36 oğlum Efraim emir kızım buğlem asya olacak Efraim asya eşimle sevgiliyken karar vermiştik hayalimizdi hayalimizi gerceklestirtik🥰 emir ve asyayi ilerde zorluk çekmesin diye belki dişlanir diye ben koymak istedim
gonulmusic Kızımın ismi Duru ela onun dışında duyulmamış ; Balmira arkadaşımın kızının ismi Mahur var Erkek ismi öyle değişik aklıma gelen yok.
Ayliz010 Rumuz36 Züleyha Peygamber efendimizin eşinin ismi anlami su perisi 2 gun snra kizima koyucam bu ismi 🥰
Mervektkt Oğlumun ismini Gökbörü koymak istiyoruz pek duyulmuş bir isim değil çevremiz de çok marjinal buldu söyleyemiyorlar da yeni isim arayışına çıktık 🤦🏻♀️
CaglaBaykus Rumuz36 Merhaba 💐 Benim çok istediğim ama koyamacagim kız isimleri; Minel Taçlı Elfida Asena Lavinya Umarım fikir olur
hepoyleolurzaten__ Rumuz36 Ezel koyduk oğlumun ismini çevremde falan pek duymadım eşim çok istedi koymayı
Nesliylmz Kızımın ismi Buğlem .erkek ismi bulmak çok zormuş ama sonunda karar verdik .Yaman ✨ olacak nasipse
Sahsende Bence en duyulmamış kız ismi benim ismim ‘ Şahsende’ bir kızımız olacak benimkiyle uyumlu olsun diye Ahsen ya da Nazende koyacağız 🌸
Sahsende annesio çok araştırdım ama bi anlamı yok şahsene isminden türetilmiş düşününce en güçlü sende gibi bişey oluyor ☺️