Cozdmr Merhaba kızlar.doktor bana femara verdi ama vanda bitliste sordurdum femara yok onun yerine letu öneriyolar.doktor da izinde soramıyorum letu olur mu diye.yarın baslamam gerekiyo.sizin bi bilginiz var mı femara yerine letu olur mu?
beyazmelegim Cozdmr Femare daha güzel bir ilaç elinizden geldiğince her eczaneye sorun letu o kadar etkili değil
Hkgezer Femera bulunmuyor ben ilk çocuğumda bulamadım hatta letu da yoktu latresan vardı aynı ilaç zaten ilk çocuğum onunla oldu
Cozdmr Hkgezer eczacılar letu var ama doktorlar kbul etmiyor anlamadıgımız şekilde diyo.ondan bende ikilemde kaldım
Cozdmr cLearQueen van merkezdeyim canım perşembeden beri arıyoruz ama yok.yarın baslamam gerekiyo.ovitrelle bile zor bulmuştum geçen ay.sen hangi sehirdesinki
Cozdmr Meltemm21 baska sehirden istesem bile yarına kadar elime ulaşmıcak.letu var sadece.cok saçma olmaması ya
Cozdmr orkidemm_ yukarıda bi arkadasımz daha dedi. Baska uerlerdr dr okudum tabi ne kadar doğru bilemiyorum
Cozdmr orkidemm_ zaten eczacılar letuyu muadil diyo aynı etken madde var ama doktorlar genelde onu yazmıyo diyo.doktora sormadan almak istemedim. Onda femera arıyorum.yarın bakcam olmadı baska doktora sorcam artık
orkidemm_ Cozdmr doktor da letu diyor zaten genelde ama sor yine de Van da nerde oturuyorsun merkezde