Alone Arkadaşla kaçıncı haftada tam olarak hareketleri hissettiniz ? Yani böyle arada 2-3 günde bir olan pır pır gibi hareketler değil düzenli olarak evet bebeğim orada diyebileceğimiz hareketler tam kaçıncı haftada oluyordu
Booksandcats Ben 22. Haftada hissettim net olarak ama yine de düzenli olarak her gün hissetmem 26-27yi bulmuştu
Alone Booksandcats ah cnm inan 2 evladım var ama insan unutmuş oluyor sanırım. 21+1 olduk ama 2-3 günde bir böyle yattığım zaman özellikle pıt pıt kasıklarıma vuruyor. Onun harici yok yani. Bir de suyum biraz az o zaman da zor hissediliyor diye biliyorum. Ama her gün acaba bişey mi oldu diye düşünmekten kafayı yicem. Özellikle su mevzumdan dolayı çok takılıyorum. Normali mi böyleydi bende mi böyle emin olmak istedim. Teşekkürler yanıtın için
Booksandcats Alone hiç tedirgin olmayın ben 24. Haftada bebek hareket etmiyor diye doktora gitmiştim ultrasonda kıpır kıpırdı ben hissetmiyormuşum 🙈 sağlıkla doğsun büyüsün inşallah 🙏
Alone numix genelde 22 lerde oluyor demek ki. Bir hafta daha rahat edeyim madem şimdilik 😆 hepsi sanki ilk gebeliğimizmiş gibi oluyor ne kadar tuhaf. Gerçi olanları unutturuyor ki Allah bir daha doğuralım diye demek ki 😂