AAselinannesi06 Yapmacık ve görgüsüz insanların davranışları .. Herşeye ben ben diyen insan modeli asla hatayı kendinde görüp kabullenemeyen
br2023 AAselinannesi06 O sandıklarının hepsi dahil bide çok boş konuşan aynı şeyleri tekrar eden insanlara sinir oluyorum. Kendi için istemediğini başkası için isteyen🙂
Booksandcats Söylediği şeyin arkasında durmayıp söyledim diyemeyen inkar eden insanlara asla tahammülüm yok 😒
Hulyasi AAselinannesi06 aynen öyle bakıyorum Allah’ım kimse anlamiiormu bı ben mi anlıyorum bende mi sorun var acaba diyorum her seferinde sonradan gerçek yüzünu herkes anlıyor.ben çok gözlemlediğim için erken fark ediyorum maalesef
Tutaste_ AAselinannesi06 cahillerin kendini bir pok sanmaları yalan dolan sinsiler bide . Eskiden tuvaletlerde fırçalar vardı markası lüks süpürgeydi 😀 etiket lüks ama tuvalet siliyordu bunlarda o hesap
Tutaste_ AAselinannesi06 çok komiğime girmişti ozaman agzı burnu yamuktu ama lüks süpürge yazıyordu üstünde sonra bunu tanıdım insanlarla çok bağdaştırdım 😀