Tictack Merhaba 6. Ayıkda gittiğimde bi hafta karın çevresi geriliği var demişti doktor ama herşeyi kilosu boyu normaldi, protein agırlıklı beslen dedi elimden geldiğince dikkat ettim her gün yogurt 2 yumurta muz et vs yedim.. 1 ay sonra bu sefer 2 hafta olmuş gerilik çok üzüldüm 😞😞 herşey normal gözükürken neden gerilik artiyor anlamiyorum benim gibi yaşayan var mi eşim minyon değil ben minyonum ama bebek boyu kilosu normal. Gece geç saatte uyuyup 11 gibi yemek yiyorum sabah acaba bumu etkiliyo başka neler yapabilirim düzelmesi icin korkuyorum
Ece5454 Tictack bende de durum aynı bi gittiğimde yakalamış oluyor bi gittiğimde daha da geri şuan 8 gün gerilik var Salı kontrolüm var bakalım.
Enfal_06 Tictack 2 hafta gerilik bizim de var beslenmeden değil genetikten de olabilir her şeyi denedim düzelmiyor doktor beslenmeden olmadığını söyledi
Ece5454 Tictack bende her gün muz,kefir, ceviz, yoğurt, süt, yumurta yedim çok dikkat ettiğim hafta hiçbir işe yaramadı. Benimde kilosu normal çıkıyor tek karnı geride çıkıyordu
Tictack Enfal_06 kaç haftalıksınız peki şuan doktor ne dedi yani ne yapcaksınız, hem 2 haftada sabitse yine iyi herslde bizim araya açması kötü oldu ya gittikçe açarsa diye korkuyorum
Enfal_06 Tictack 37+1 haftaliğiz haftaya doğum olucak sezeryanla alicam dedi doktor 29 haftadan beri 2 hafta gerilik var hala öyle doktor sana çekmiş diyor ben çok zayıf biriyim bebeklikten beri ufak tefekiğiz eşimle ben genetik dedi bizim karın çevresi geriden geliyor
Akbr Bizde de karın çevresinde 1 hafta gerilik var.tam haftasını yakalıyor diğer muayeneye gittigimde tekrar geriye düşüyor .sadece karın bölgesi geriden geliyor .yediklerimizle alakası yokmuş doktor oyke söyledi.
Akbr Tictack doktor bı sıkıntı görmedi.zaten 2 haftaya kadar normal karşılıyorlar.36+3 muayenesinde 2800 di kilosu .bu sebepten erken alalım felan demedi.ben sezeryan olacağım 39 u beklemeyi düşünüyor doktorum
Ozcan_7 Haftamdan beri karın çevresi hep geriden geliyordu. 2 Hafta gerilim neredeyse 3 haftaya yaklaşınca artık doktorum 37. Haftada doğum yaptırmaya karar verdi. Benimde yemediğim meyve sebze et balık kalmadı ama bazen bizden kaynaklı olmuyor ne yersek yiyelim gelismiyor. Su anda 17 günlük olduk bile. Sadece diger bebislere göre biraz zayıf oluyorlar o kadar.🌸
Ece5454 Ozcan_7 peki sadece karın çevresi mi geriydi diğer yerlerde geri mi? Birde normal mi sezaryen mi oldunuz
Tictack Ozcan_7 37. Haftada normal dogum genelde baslamiyor zaten 😞 o zaman aradaki fsrk 3 haftayı bulursa sezeryan mi isticek yani bendende doktor
Kadersss Ozcan_7 merhaba benim doktorum da karın geriden geliyor dedi protein ağırlıklı beslenip dinlenşyprm erken alma durumu olursa küveze giriyor mu yoksa direkt normal haftada doğan bebekler gibi süt vermek için size mi getiriliyprv
Ozcan_7 Ece5454 Sadece karın çevresi geriden geliyordu. Geri hersey normaldi. Ters olduğu için sezeryan oldum
Ozcan_7 Tictack Bebis karnında kilo almıyorsa gerilik devam ediyorsa bırak doğum olsun canım zaten sen dışarıda daha iyi besler kilo aldirirsin. Hiç üzülme yani sezeryan olmuş normal olmuş zayıf doğmuş kilolu doğmuş önemli değil sağlıklı olsunlar yeter inşallah.🌸
Enfal_06 Tictack evet 32 haftadan beri sezeryan diyordu geriden gelmeye devam ederse 37 de sezeryanla alicam demişti öyle oldu