Ela51 Gonca_ oh rahatladım bu cevaba ben 28 haftalık gebeyim Bende aylardır soruyorum herkese 2 haftalıkken kese karından görünür mü diye Bende gs 1.48 cm yazıyordu sizde kaç yazıyor ?
Gonca_ Ela51 ben de aynı şekildeyim yani adetimden önce ilişkim oldu fakat sürekli korunuyorduk düşünmediğimiz için en son adetim bitti ve yumurtlama gününe denk getirmeye çalıştık birer gün aralıkla ilişkim oldu ve 16 gün sonra fln kan testi yaptırdım iki haftalık çıktı hcg 223 çıktı
Kereminannesihtc Gonca_ hemen hemen ayniyiz ben 6 haftaligim. Yani 21 aralikta iliski oldu ben 3 ocakta ogrendim
Gonca_ Kereminannesihtc aynen bende ilk ilişki 22 aralıkta olmuştu aynıyız ☺️ Ama nasıl 6 haftalık oluyor yani neye göre hesaplıyorsun sen ben bitürlü anlamıyoeum bu hesap işinden 😂
Krasivyy Ela51 aslında bu b hcg değeriyle alakalı bişey 1500/2000 ml civarı yani buda 4/5 hafta civarı olduğunda belli bi boyuta ulaştığında kese görünür yani döllenmeyi takiben 14 gün sonra kese görünmesi mümkün değildir
Ela51 Krasivyy şimdi adet tarihime göre hesaplıyorum Temmuz ortaları yumurtlama tarihim ve o dönemlerde de birlikteliğim oldu Bide en son Ağustos 3 oldu Sonra baktım adetim gecikti test yaptım pozitif çıktı iki çizgi de net
Krasivyy Ela51 önemli olan kandaki beta değeriniz ilk kanda kaçınıc gün gördünğz hatırlıyomusunuz değer kaçtı
Sirincili Bende 5+2 yim :) keseyi dün gördük ama kalbimizi duymadık 15 gün içinde tekrar bekliyor doktorumuz :)
Gonca_ Sirincili nasıl hesapladın 5+2 olarak doktorun mu söyledi ☺️ İnşaAşlah tez zamanda duyarsın kalp atışınıdanbende onu bekliyorum çünkü ☺️
Sirincili Gonca_ yok canım 5+2 yi şöyle hesaplıyorsun; son adet tarihinin ilk günü yani kanamanın ilk günü. Buna sat deniyor yanı son adet tarihi :) bu programda onu baz alıyor, Google da yazsan kaç haftalık gebeyim diye yine bu tarihi soracak sana. Doktor keseye göre 4 ile 5 arasında dedi. Tam gün vermedi. İnşallah miniş kalplerimiz oluşur da dinleriz amin :)
Ela51 Krasivyy yok hiç kan tahlili yaptırmadım 😞 işte en son ilişkiden sonra 12 gün sonra idrar testi yaptım iki çizgide net çıktı hemen