SM5534 Sevgili hanımlar bende kan pıhtılaşması var yarın genetik test yaptırıcam 1 gün coraspirin içmesem ne olur bi sıkıntı olurmu sizce
edaa485 SM5534 hamile değilseniz bir günden bişey olmaz ama hamileyseniz doktorunuza sorun. Limonlu su içmenizi de öneririm ekstradan kanı sulandırır ama muhakkak doktorunuza sorun
Smh22 SM5534 benim ayın 21 inde aldılar en son 20 ağustos sabah 9 da içtim onlarda 21 ağustos öğlen 3 gibi geldiler gidince tekrar içtim
cLearQueen SM5534 1 günden bisey olcaginı sanmam ama ben genetik test vermeden önce kan sulandırıcı ignemi de hapımı da içmiştim sorun olmadı
SM5534 edaa485 16 haftalık hamileyim yarın fetal dna testi yaptırıcam doktorum içebilirsin dedi firmayla görüştüğüm hanımefendi doktorunuza bi sorun ama kan alacağımız gün biz gelene kadar içmeyin dedi kafam karıştı bugün içmesem sıkıntı olurmu acaba diye
snoopy Ben de yaptırırken kullanmadım, baya kan alıyorlar çünkü. Coraspin ve oksopar iğne kullanıyorum normalde.
SM5534 snoopy Bende onlar gelene kan alana kadar içmicem ama bugün 11 de içtim yarında 11 gibi gelip alacaklar kan ikilemde kaldım ne gibi bişey olur teste etkisi olurmu bugün içmemim
SM5534 Smh22 Teşekkür ederim bilgiler için doktorda için Birgül önceden bişey olmaz dedi yarın onlar gelene kadar içmicem bi sıkıntı olurmu acaba ama bugün 11 de içtim
SM5534 beyazmelegim Bende bugün 11 gibi içtim yarın 11 de gelip alacaklar tedirgin oldum doktorum bişey olmaz için dedi ama etkilermi birde neyi etkiliyor kafam karıstı
snoopy SM5534 olmaz bana birgün önceden içmeyin dediler yeterli bizim için dediler. Sonuçları etki edecek bir durum yok. Sadece kana akılı yoğun olma durumu olursa diye önlem amaçlı. İçinizi ferah tutun. ☺️
SM5534 Calikusuuu Bu durumda testi etkilerim bugün 11 de içtim yarın 11 de gelip kan alacaklar bi sıkıntı olurmu yada teste ne gibi etki eder
Calikusuuu SM5534 testinize ne boyutta etki etki eder hatta eder mi onu bilemiyorum . Mantıken genetik içim yapılan bir test ise bence değerleri değiştirecek bir durum olmaz. Ama tabi doktorunuza sormanız en doğrusu
SM5534 Smh22 sizdemi Birgün önce coraspirin içip sonraki gün kan verdiniz test için kafam çok karıştı
SM5534 Calikusuuu fetal dna testi yaptırıcam canım 16 haftalık hamileyim doktorum için bişey olmaz dedi bende şimdi tedirgin oldum teste ne gibi etki eder acaba diye üstünden 12 saat geçecek öyle kan vericem fikirleri almak istedim
Smh22 SM5534 Teste etkisi şu oluyor kan sulu olduğu için bebek dnası bulunamıyor bir daha kan alıyorlar başka bir etkisi yok
SM5534 cLearQueen Sağol canım bende bugün 11 de içtim yarın 11 gibi gelip kan alacaklar inş güzel sonuçlar olur