emirtimr1 oğlum 24 günlük ve şuan yazdığın posttaki döngüdeyiz emdi gazı çıktı altını değiştir derken baktım hoop yine emmek mama yemek istiyor😂 yalnız değilsin askım
Lilnur elif475475 en iyi ordami cikariyor gazini ben dizime yatirip pit pit yapiorum bi tik zor cikiyor benim oglumun
elif475475 Lilnur hayır hayır hazır böyle minicikken karnını omuzda gelecek şekilde koyun belinden boynuna doğru pat pat diye vurarak yukarı çıkın. Bebek gazı daha rahat atar bu şekilde
Hulo2105 Lilnur ayy bizim de öyle 17 günlüğüz emiyor uyuyor tam yatırcam kaka yapıyor. E altını değiştiriyorum bu sefer uyanıp ağlıyor. Kaka yapmıyorsa o sıra şanslıyım çünkü gaz çıkarıp yatırıyorum. Alt açma işi bozuyor yani
Lilnur Hulo2105 ben biraz uyusun diye bazen bidahaki mama saatine kadar bezini tutuyorum. İyimi yapiyorum bilmiyorum ama onunda benimde 1 saatlik uykuya ihtiyacimiz var diye dusunup kakasiyla uyuyor bebisim mecburen 🥲
Hulo2105 Lilnur ya Allah affetsin bende bazen öyle yapıyorum. Mesela dün bütün gün uyumadı akşam uyudu kaka yapmış uyandırmadım bende kötüydüm onunda uykusu vardı
Lilnur Hulo2105 ay sevinsem mi tek olmadigim icin uzulsem mi bilemedim. En azindan uykusunu aliyor diye vicdan rahatlatiyorum bende. Bazen empati yapiorum uzuluyorum bazen bi bakiyorum pisik olmus benim canim aciyo agliyorum bsnim yuzumden diye. Ay bide lohusalik olunca bu konuy bile takiliyorum bende
Hulo2105 Lilnur lohusalık bambaşkaymış gerçekten. Ben ağlıyor memeyi almıyor diye çığlık atıp onunla ağlamıştım
Muratseyma2015 Lilnur ayniii bende böyleydim yemin ederim 🥴 suan 2.aylık daha rahatım aynı ya yedırıp gaz çikar altını değişir zaman geçiyor acıkıyor artık kısır döngüye dönmüştü ama geçiyor sen çok iyi bir annesin🥰
Dfn511 Lilnur ben önce birisinin altını degiştiriyorum sütünü içiriyorum gazını çıkarıyorum biraz yan yatırıyorum kusuyolar diye o sırada digeri ağlarsa daha akıllı olanı yataga bırakıp bebek dönencesini açıyorum onun sesiyle dalıyo kendiliginden bazen.. sonra digerinin altını drgiştirip emziriyorum eger doymazlarsa biberon veriyorum süt sagıp ya da mama yapıp ilk 2 hafta 2 saatte bir uyanıyolardı ama şimdi 3 saati buluyo kendiliginden uyanmaları ama birisi biraz daha yaramaz o genelde hep uyanık aglıyor 🥲🙈idare ediyoruz şükür
Lilnur Dfn511 ay massaallaah size 😍 hayran kaldım anneliğinize insallah hep bu enerjide kalirsiniz ☺️🌸🥰
Tugbacim34 @Lilnur kimyon çayı öneririm, hergün bir bardak yapıp için, hem sütünüz olur hem de gazını kakasını kolay yapar. Çorapsız gezmeyin. Üşütmemeye dikkat edin. Bu dönemde bebekler teması çok severler memede uyumak istiyorsa bırakın uyusun ☺️
Minnaksever Lilnur benimki hiç memeden bile inmiyordu sürekli emzik gibi yatağa bıraktığım an uyaniyordu ama o bile normal çok küçükler güvende hissediyolar
Dfn511 Lilnur Allah razı olsun 😍 hepimiz çok iyi anneleriz sadece basen herşeye yetişemiyoruz benim bi de 4 yaşında daha kızım var 🙈 sende hiç sorun yapma inan biraz zaman geçsin herşey rayına oturuyor ve çok güzel oluyor bebişinle her anın tadını çıkar 🥰❤️
Adenmom_ Lilnur çok teşekkür ederim inşallah girer gerçekten zor bir süreçmiş ama dediğiniz gibi kimseyi dinlemeyeceğim çocuğumun iyiliği için rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin tüm bebeklerimizi🤲🏻