eliff__ Ben bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim yani iki gün önce pik olduğunu gördüm o günleri değerlendirdim işte degerledikten sonra 12 Ağustos’ta adet oldum 16’sında yıkandım yani 12 Eylül’de adet olmam gerekiyor adetlerim düzensiz bu arada neyse kısacası böyle iki gündür belimde ağrıyı hissediyorum karnım arada bir ağrıyor sizce bir şey var mıdır yoksa erken mi daha
eliff__ Zehra-55 Canım benim inan ki ben de hani o yönden düşünmek istemiyorum böyle hamilelik var gibisinden falan ama işte olmuyor ya çünkü 9 aydır deniyorum
Momybaby1 Değerlendirdikten sonra regl olmuşsan gebelik olmayabilir. İlk belirti olarak halsizlik, vücudun ısısı artması, Göğüslerde çok fazla bir hassasiyet oluyor.
Mzzz Momybaby1 yoo alakası yok 2 hamilelik geçirdim dedikleriniz hiç olmadı o yüzden herjesin belirtisi farklidir
Momybaby1 eliff__ anladımm haydi hayırlısı inşallah hiç stres yapma bebiş doğru hayırlı zamanda geliyor. reglin 3-4 gün geciksin erken gebelik testini yaparsın eğer bekleyemiyorsan regline 1-2 gün kala da yapabilirsin.
eliff__ Momybaby1 Allah’ın izniyle beklerim diyorum canım çünkü bir kere kimyasal gebelik geçirdim çok üzüldüm Rabbim bu sefer nasip eder inşallah
eliff__ Parlaparla ay amin teşekkür ederim Güzel dilekleriniz için çok sağ olun inşallah ben de buraya yazarım o güzel haberi veririm ❤️🤲
eliff__ Mzzz ya belirti şöyle şu şekil sadece böyle biraz çok hafif ben mi kendime kuruntu yapıyorum bilmiyorum sadece benim belim çok ağrıyor ara sıra karnımda batma oluyor o kadar
Mzzz eliff__ yeni adet olmussun canım belirti için erken ama herkesin belirtisi farklıdır dediklerinizde belirti olabilir tabiki illa herkesin aynı olacak diye bir şey yok
eliff__ Mzzz 12 Ağustos’ta adet oldum 16’sında yıkandım canım Bir de şöyle bir şey var ya ben ovülasyon testi ilk defa aldım ilk defa denedim 10 güne kadar böyle testler t çizgisi gözle görülmeyecek kadar silikti sonra işte 12 13 14 günler böyle t çizgisi de koyu olmaya başladı neyse ben o günleri değerlendirdim ama tekrardan şimdi deniyorum hani ovülasyon testi bu sefer t çizgisi gene böyle çok silik çıkıyor sizde çatlama olmuş mudur yoksa testlere devam edeyim mi
Mzzz eliff__ bazı kadınlar ayda 2 kere yumurtluyormus isterseniz adet zamanımıza kadar devam edin bu arada siz adetten sonra yumurtlamayı ne zaman gordunuz
eliff__ Mzzz 12 Ağustos’ta adet oldum 16’sında yıkandım 17’sinde ovulasyon testi yapamadım 18′inde başladım ovulasyon testinde 18 ağustos’tan şimdiye kadar sayarsam yani 13 . günümde gördüm 29 Ağustos’ta pik gördüm
eliff__ Mzzz işte sabah ovulasyon testi denedim c çizgisi var ama t gözle görülmeyecek kadar yok işte sonra tekrar bir yarım saat önce yaptım gene t çizgisi gene böyle çok silik hani ilk yap başlarda yaptığım gibi hani böyle çıkmaz çok silik olur ya o şekil ama diğer günlerde böyle o da genç eskisi kadar böyle koyu çıkıyordu ortaya çizgisi o günleri değerlendirdm
Mzzz eliff__ tamam 29 Ağustosta yumurtlama olduysa zaten belirti imkansız en azından 1 hafta falan geçmesi gerekir daha 3 gün olmuş şuan en fazla döllenme aşamasinda eğer tuttuysa ikisi köyü olduktan sonra diğeri silik çizgi oldusa yumurta çatlamış demektir
eliff__ Mzzz 29 Ağustos 30 30 Ağustos çizgiler çok netti 31′inde silikleşmeye başladı bugün de denedim sidikleşmiş yani sizce çatlama olmuş mudur yani tutunmuş mudur çok istiyoruz ya lütfen dua edin 9 aydır istiyorum deniyorum
eliff__ Mzzz şimdi ben bu testlere gene devam ediyorum ya hani böyle çok yok size göre yani olmamış mıdır