Parlaparla allhh_777 Burada okuduklarımıza bakılırsa en doğru ve kesin sonuç için doğum beklenmeli😅😁 Yani çok uzun süre yanılma payı oluyor. Ama biz 14+'da doğru sonucu almıştık. Sonra değişmedi. Erkek.
aydinecemm esca344 yaa ikincide gebeliğimizde ilk önce erkek deyip sonra değişti mi 🥹 benimde bir oğlum Çar yine hamileyim ve yine erkek hissediyorum 12 haftalık oldum bakalım eğer erkekse öğrenirim diye düşünüyorum
esca344 aydinecemm evet canım 12de erkek dedi 15te kesin kız olduğunu söyledi başka doktora da gittim kızmış 12de çok emindi doktorum da usgsi falan iyi yoğun tanınan alanında iyi doktor doçent kendisi ama yanıldı işte kendisi de çok şaşırdı kordonun kenarıymıs ama bildiğin pipi gprruntusuydu 🫢🫢
Bulute esca344 bana da 11.haftada erkeğe benziyor dedi ama 14.haftada görüntü alamıyorum diyip bir şey söylemedi
Tchranne allhh_777 16. Haftadan öncesine göre kimsenin hareket etmemesi taraftarıyım.Bana da erkek dendi 12. Haftada ama ben hayır kız dedim bekledim ve gerçekten kızım oldu😊Yani cinsel organda tam ayrışma olmadan çok karışabiliyor her çıkıntı erkek bebek demek değil.