Xxxxci Moz ilk üç ay gebyfoll kullandım, şuan elenetal 2 kullanıyorum büyük ihtimalle doğuma kadar da kullanacağım
ZAysunZ Ecekrk merhaba elenatal 2 ye ne zaman gecilmeli. Suan 11+2 deyim. Kontrolume daha var. Elenatal 1 kullandim bitti. Eczaci artik 2 ye gecenilirsiniz dedi ama ne zaman ikiye gecilmeli kafa karisikligi yasiyorum
Ecekrk ZAysunZ yani ben bir kutu elenatal1 kullandım sonra direk elenatal 2ye geçtim haftayla alakası yoktu elenatal 1 aslında hamilelik öncesi vücudu hazırlamak için elenatal 2de hamilelik için
Moz ZAysunZ elenatal 1 içindeki a vitamin güvenli dozdur tabi ki ama ben yine de bi acaba mı diyorum. Bu konuyla ilgili bir şey dediler mi size
Nilnil3535 Moz bana da doktorum 1 i vermişti kullanmadım A vitamini görünce elimde sadece folik asit vardı onu içtim o bitince geçeceğim 10. Haftada filan ama o A vitamini kafamı karıştırıyor
ZAysunZ Moz bugun doktorumla konustum 2 ye gecis yapabilirsin dedi. Elenatal 1 den. Bir kutu kullandim. 11+ 3 teyim suan Bugun itibariylede 2 ye gecis yaptim. Eger fazla bi a vitamini katkisi olsa kullanilmasini herhalde istemezdi.
Mavera316 Haftamızdayız bir kutu elenatal bitti bugün acaba 2ye geçilebilir mi yoksa 1den devam mı etmeliyim sizce?