Kızlar merhaba size olabildiğince kısa doğum hikayemden bahsetmek istiyorum aranızda bu hastaneye gideniniz varsa bence çok memnun kalacaklardır. 36+0 da gece nişan gelmesiyle doktorum nst istedi hastaneye gittiğimde sancım çıktı nst de ve bebek kanala girmiş 2 cm de açıklık vardı. Sabaha kdar kalmamı istediler nst çektiler düzensiz sancılar görünüyordu ama ben hissetmiyordum. Saabh doktorum baktı açıklık ilerlemiyor sancı da bir var bir yok eve gidebileceğimi söyledi. Tam o sırada bizim kız hayır ben gelicem dedi ve suyum geldiii. Mecburen doğumu başlattık suni sancı verildi ama saatlerce ilerleme olmadı hatta bebek kanaldan geriye kaçmış doktorum acaba ne onu rahatsız etti diye ultrason ile baktığında boynuna 2 tur kordon dolamış kordon onu geri çekmiş acil sezeryana indim . Spinal yapıldı çok basit bir işlem hiç korkmadım. Daha sonra 3 dk sonra bebeğimin sesini duydum hemen yanağıma koydular çok iyi görünüyordu. Küçük olduğu için oksijen desteğine ihtiyacı oldu o yüzden yanıma vermediler ama ben her gün gidip görüyorum 3 gündür yoğun bakımda sadece küvöz içi oksijen alıyor çok şükür. Tüm hemşireler tüm personel çok ilgili sağolsunlar. Doktorum Burçin karakuş kesinlikle öneriyorumm çok tatlı biri en başından beri her saniye sorularıma yanıt verdi