97-Mucize merhaba 11+3 ken gece 11 de uzanırken kanamam başladı ilçede yaşadığım için ile sevk edildim 2 gün yatışım yapıldı doktor aynı şekilde banada ha burda ha evdede yatsan aynı müdahale dedi ordada pregostan verdiler, banada kese etrafında kanama alanın var ve plesantan aşağıda dendi kanamam pazar gününe kadar sürdü 2 gün sonra taburcu oldum. Ağustos 9 dan beri pregostan kullanıyorum ama kanamanız varken ağız yoluyla kullanın kanama yokken fitil olarak kullanın şuan 14+6 oldum prş günü kontrole gittim kanama alanın küçük bi hapı keselim dedi, ilacı içmedim sabah ve akşam gece 2,5 da kanamam başladı tabii… hemen ilacı içtim 2 saat sonra filan kesildi ilaca devam ediyorum. Bol bol dinlenin uzanın ayağınızın altına yastık alın( pregeston içmek için kalktım ve gördüm) çok stres yapmayın ben çok yaptım eğer o bebeğin bu dünyada yiyecek ekmeği içecek suyu varsa Allahın izniyle hiç bir şey olmaz ettafımda çok kanaması olup doğuma kadar kanama olup doğuran çok kişi var . Henüz 20 yaşındayım dünde yaşadığım en zor gündü ateş kusma ishal idrar yolunda yoğun enfeksiyon çıktı antibiyotik vb başladık Rabbim tüm hastalarına şifa versin. Pregeston çok ağır bi ilaç
Sık sık başınız dönecektir ağızdan alındığı takdirde ama kanamanız varken fitil olarak kullanmayın açık kırmzıı kan tehlikeli diye biliyorum içinizi ferah tutun çok etkili bir hap