tubavarlikk Nifty testi yaptırıp pozitif çıkıp da bebeği sağlıklı doğan anneler varmı , trizomi 21 tanısı konup amniyosentezi temiz çıkan
esca344 tubavarlikk nifty testinde sonucunuz negatifse sorun yok ama pozitif bazı yanılmalar oluyormuş bir makalede okumuştum
Tomucuk12 tubavarlikk pozıtıfler de ve cınsıyetlerde bazı yanılmalar olabılıyor yüzde 1-2 de olsa . Sıkıntılı bırsey cıktıysa ıcınızı ferahlatmaya calısın. Bırde hangı generık lab yaptırdınız?? Tup bebekse ve ıkı emb konulduysa yanlıslık cıkma ıhtımalı artıo ve kan sulandırıcı aldıysanz
SM5534 Tomucuk12 bende pazartesi yaptırıcam panorama şirketine kan sulandırıcı kor aspirin kullanıyorum diyorum bugün içmesem sıkıntı olurmu kan sulandırıcıda etkiliyor galiba sonucu doktor içebilirsin dedi ama ilgilenen hanımefendi içilmese daha iyi gibi konuştu ama yinede doktorunuza sorun dedi
ilaydavemekleri Çok nadirde olsa amniyosentez temiz çıkabiliyormuş, zaten amniyosentez 100% bir tanı yöntemi. Bizde aynı durumu yaşadık ve maalesef ikisi de kötü çıktı.
tubavarlikk ilaydavemekleri hayırlısı olsun bize de öyle dediler, amniyosentez yaptırmayı düşünmüyorum sadece insan minicik ümit varsa meraklanıyor, yine de kabullendik sonuç olarak
SM5534 tubavarlikk Öncelikle inşallah sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alın genoksla ilgili yalnıs sonuçlar olduğunu duydum bende pazartesi panorama şirketine yaptırıcam bende kan sulandırıcı kullanıyorum doktorum 1 gün önceden içebilirsin demişti ilgilenen hanım efendide kan sulandırıcı olayını doktorunuza sorun ama biz kan alana kadar içmeseniz daha iyi olur demişti bende mesala ikilemde kaldım bugün içmesem coraspirin bişey olurmu acaba diye.Sizde içinizi ferah tutun Allahın izniyle inşalalh yanılmışlardır
esca344 tubavarlikk hep burda hemde makalelerde pozitiflerin negatif olduğuna rastlanmış umarım sizin de öyledir. Tek başına ense kalınlığı da aslında bir belirti değil detaylı usg de her şeyi daha net anlar doktor sağlık olsun insallah
tubavarlikk Yeniyeniden ikili testin zamanı geçmişti, 14. Haftadaydım. Ense kalınlığı görülünce bu testi yaptırdık
Sum16 SM5534 genoksa yaptırdık herhangi bir olumsuzluk saptanmadı. Bu sonuca güvenmemek mi gerekir şimdi 🥺
Meryykb01 SM5534 yurt dışı kaynaklarına Google aracılığıyla bakarsanız panoramayla alakalı yorumları görebilirsiniz(İngilizce olarak aratırsanız)Türkiye de çok yaygın bir şirket olmadığı için fazla yorum göremeyebilirsiniz genoks Tr de en yaygın şirket olduğu için bir çok yorum var
Tomucuk12 SM5534 genetık merkezler daha ıyo bılır benım hekımım ve ordakıler kesın diller kwsılmelı 1 gun ıncesı dedıler
SM5534 Sum16 siz içinizi ferah tutum bence inşLlah sonuç yakmıştır bazen oluyormuş burdada okuyoruz yalnıs sonuçlar oluyor diye inş sizinkide öyledir.Sizin diğer testlerdemi riskliydi peki