Bebeannesi GizemElf ben de şurada bekleyeyim benim kızım da anasınıfına başlayacak ben de arayışlardayım
Kubrahmz GizemElf canım okulöncesi öğretmeniyim ve lavanta da etkili ama lavantadan ziyade eczanede, trendyolda bit rozetleri satılıyor onlar daha etkilidir rozetleri düşünebilirsin.
aysenuraydin2 GizemElf ben aktardan almıştım lavanta yağı markasını hatırlamıyorum markası önemli değil bence yakasına damlatıyordum ve tokasina damlatıyordum kızımın şimdi ikinci sınıfa geçti okul açılınca yine öyle yapıcam inşallah size de fikir olsun ve kızlarım hiç bitlenmedi 🙂
GizemElf Kubrahmz çok sağolun , bit rozetleri 1 hafta gidiyor demişlerdi buyzğden lavanta yağı bakıyım dedim sizce öğretmen olarak hangisini alsam daha iyi olur 🌸
Kubrahmz GizemElf lavanta kıyafetinin belirli bir yerine sürüyorsunuz ve kokunun etki ettiği yere kadar yanaşmıyor bitler. Ama diğer kasımlara yine geliyor
Diyoler Benim zamanımda da naftalinli gibi tokalar vardı annemin aklı giderei bitlenicem diye 😂 bi arastırın isterseniz
Ececikko Arkadaşlar aktardan KAFURU alın, bir parça kumaşa dikiyorsunuz çengelli iğne ile giysisine iliştirebilirsiniz tokasına veya yaka altına dikebilirsiniz bire bir etkili muhteşem birşey asla bit gelmiyor
Ececikko GizemElf Biz kullanıyoruz küçük nazarlık çengelli iğnelerine takıyoruz kumaşın içine dikip lakostunun altına veya cebinin içine iliştiriyoruz daha sorun yaşamadık ama dikilebilir de 🙏🏻
GizemElf aysenuraydin2 yorumunuz için çok sğolun benim kızımda bu sene başlıcak bu konuda pek bilgim yok kulak arkasına sürmek sizce mantıklı mı 🙂
aysenuraydin2 GizemElf evet kulak arkası tişört yakası ve tokasına damlatırsanız bence korunmuş olur 🙂