demirgizem 13+0 bugün cinsiyeti belli oldu, kız 💖💖 31 mayıs son adet tarihim. 6 mart doğal doğum görünüyor takvimde🫶🏻🫶🏻 sizde durumlar nasıl anneler🫶🏻💖
Zhra42 demirgizem Allah hayırlısı ile eline almayı nasip etsin tüm annelerimiz ile birlikte Rabbım evlat sahibi olmak isteyen her kadına nasip etsin
cansugunes0210 Benimkü de kız benimki 13+2 benimki de mart 8 veya 14 dedi doktor normal dogum dedi tabi ne olur o zaman bilemiyorum da şimdilik durumlar böyle.
cansugunes0210 demirgizem evef benimki tüp bebek ama onda da son adet tarihi hesaplanıyor saglıkla kucağına al inşallah
meltemucr Benimde 12+6 doktorumuz erkek dedi ikinci bebeğim ☺️ bu da sezersin olucak 39 haftamızda alırız dedi 3 marta denk geliyor 🫶🏻
Sehrbn_ Meryem345 sende benm gibisn cnm ya iki oğlan var bendede bende yarın doktora gidiyorum bakalım söylicek mi 15+5 oluyorum yarın..
Gizem1992 demirgizem benm de 29 Mayıs son adet tarihim doğumda 5 Mart gözüküyor😊 ama ben gitmedim daha cinsiyet belli olmaz diye
Alisde Sehrbn_ demirgizem denk gelişmi.yoksa burdan okuduğum mu.bilmiyorum subat ayi geneli resmen erkek ocak ve mart kız cogunluk sanki cok tuhaf yada ben oyle anladim 😄